Evli adamla sevgili olmuştum? Hala bana ilgilimi?

Sevgili olmuştuk. Cok seviyordum. Ikimizde ne yaparsak yapalım vazgecemedik. O defalarca bitsin dedi geri döndü ben ısrar edince. Aramzida ask sevgi saygı hersey var demisti bana. Icimde firtina kopuyor dedi. Bi tarafim senle olmak istiyo. Diger yanim aile demisti. Ben hesapsız birsey yapmam demisti. Ayni yerde calisiyoruz. Benim olduğum kata ben geldikten sonra daha çok gelmeye başlamış. Insanlar farketti artik. Bende onla konuştum bana umrumda degil onların ne dedikleri dedi. Ama bana açıklama yapıyor. Mesela diyorum bunu neden böyle yaptın bana açıklama yapıyor. Uzun uzun. Bana seni engellerim demisti ama engellememis. Onceden bana açıklama yapmazdi. Katimda bir kiz onun ona baktığını soylemistu onuda sordum yanlis anlamis o dedi bana onuda açıkladı. Ki hic boyle bir adam değil. Biz beraberde olduk. Bende bir yanım onu istese bile bir yanım vazgec diyor. Bosanmis biriyim ben evlenmek istiyorum baska biri olursa. Bu adam benden yaşlı ama ona Arzum ve alakam var. Sordum beni sinir ettin dedi bir konuda sinir olmuş. Onlari umursamazken bana bu şekilde davranması bana hala alakalı olduğunu gosterirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben vazgecmek istiyorum uzak duracagim gelme diyorum hala geliyor. Is icin de olsa insan hergun gelirmi. Bana oyle bir baktiki hala seviyormu
Güncellemeler
+1 yıl
Onceden bitti derdi istemiyorum derdi şimdi diyemiyor
Evli adamla sevgili olmuştum? Hala bana ilgilimi?