Ayrılmak istiyorsam direkt söylerim açıksözlülükten yanayım her zaman. Bu aşk, dostluk, iş fark etmez tüm ikili ilişkilerde işleri kolaylaştırıyor. Soğutmaya çalışmak falan işi yokuşa sürmekten başka bir şey değil. Bir ilişki bitecekse de düzgün bitmeli. Böyle ucuz numaralar ucuz insanların başvuracağı bir yol.
Böyle şeylerle uğraşmak yerine direk ilişkiyi bitirmeyi tercih ederim türk filmlerinde ki gibi özellikle de cennet mahallesinde ki sultanın ferhat haricinde gelen dünürcülerini püskürtmek için yaptıkları şeyler gibi yani öyle bir konumda olsaydım belki yapardım ama sevgili için yapmam diye düşünüyorum. 😂Ayh nerden aklıma geldi akşam akşam cennet mahallesi ya
Bir ara flörtüm vardı, sevgili olduk olacağız ama kendisi beni aşırı boğuyordu. İşteyim yazıyor arıyor, sürekli yazışmak istiyordu. Durumu anlatınca tamam diyor ama devam ediyordu. Bu olaylar devam edince en son ayrılmaya karar verdim.
Ayrılma süreci de mesajına yazmama, aramama vb. Eylemler yaparak 2 gün kadar ilerledi. Ardından söyledim ve ayrıldım.
Hayır bunun için ekstra bir çaba haline girmem. Böyle yapmak ve böyle davranmak bana hiç etik gelmiyor aksine çok çirkin bir durum. İnsanlar nasıl medeni bir şekilde bir araya geldiyse. Yine yeri geldiği zaman medeni bir şekilde ayrılmayı bilmeleri gerekiyor. Şahsen ben ben olmadığım zamanlarda bile sevdiğim ve zamanında güzel vakit geçirdiğim insanın benim arkamdan güzel düşünmesini isterim. Ve beni güzel anılarla yad etmesini isterim. Bana göre olması gereken de zaten bu.
Sen ondan soğuduğun için. onun da senden soğumasını sağlamak yerine, alıp karşına konuş açık açık türlü oyunlara stratejilere gerek yok söylersen bunu kaldırır belki ama soğutma çabasına girdiğin süreçte ona ne yaşattığını unutmaz acı verirsin kinci birisi ise intikam almaya bile çalışabilir bir söz var doğrular hoşunuza gitmez hoşunuza gidenler ise doğru değildir. Sen neyse onu söyle kalp kırmadan sende kırılmadan
Niyetim ayrılmaksa kırıp dökmeden bitiririm. Kendimden soğutmak için ekstra çaba sarf etmem. Ayrıca bu çabaya girerek kendimi ne onun gözünde, ne de bir başkasının gözünde küçük düşürmek de istemem.
Bi cocuk vardi bana deli gibi takintiliydi bi ara yuz verdim ama cidden fotograflarimi ss aliyodu dosyaliyodu falan, cok korkuyodum sogutmak icin her seyi yaptim baskalariyla konustum st attim gozune soktum olmadi sonra birine asik oldum sevgili olduk ona belli edersem salmicakti sevgilimi her yerden engelledim ama fake hesaplardan salmiyor hala imdat