Zamanında gördüm ve umurumda olması. Çünkü bende bir şey bitince içim soğuyor. Benim için yabancılaşıyor o kişi. Ne kadar yaşanmışlıkta olsa, veda etmek gerekiyor. Vedasız bir yola çıktığımızda, hep yolda kalan biz oluruz.
Umursamam. Ben ayrıldığım zaman eski sevgilime dair hiçbir şey bırakmayan tiplerdenim. Ondan bir çöp bile hediye almış olsam atarım. Kısacası, benim eski dediğim birisi tamamen geçmişte kalır.
Karşılıklı bir şekilde ayrıldıysak hiç umurumda olmaz belki canımı yakabilir o da hafif bir burukluk şeklinde. Ama ben terkedilen olduysam hem de haksız bir şekilde aniden veya bir başkası için ve en önemlisi o acıyı üzerimden atamamışsam ayrılığı kabullenememişsem o zaman şekil a daki gibi olabilirim
Çok kısa süren bir kıskanma durumum olur. ( Bu da yeni ayrıldıysak... Üstünden zaman geçmişse bir şey hissetmeyebilirim de.) Zira çoğu eski sevgilimi pek iyi hatırlamıyorum. Büyük ihtimalle yeni sevgilisini de aldatır diye düşünürüm. Atalarımız haklı. Can çıkar, huy çıkmaz. İyi hatırladığım kişiler mutlu olsun. Benimle veya farklı biriyle fark etmez.
çokta önemli olmaz dı sonuçta ayrıldım eski eski de kalmıştır herkes için de böyledir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu işlerin bu şekilde devam ettiğini çok uzun zaman önce öğrendim bende bunu uyguluyorum hiç sorun yok, bitmiş ilişkinin yasını tutunca madalya takmıyorlar ha yarın ha 1 ay sonra ne fark eder..