bundan önceden haberiniz yokmuş ve belli olmayacak şekilde ameliyatlar geçirmiş ve çevresi ve siz dahil herkes böyle biliyor sonra size trans olduğunu söylüyor tepkiniz ne olurdu?
Eşinizin Trans birey olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız?
Benden böyle bir şeyi saklamışsa kimbilir daha neler sakladı veya saklayacak düşüncesiyle bir daha sanırım eskisi gibi olamazdım, güveni temelden sarsan bir durum sonuçta
@DnZ007 Bak tıbben ya da hukuk olarak değil zeki pırlanta arkadaşım benim. demek istediğim biyolojik olarak yani gen olarak kadın olarak doğmuş olmasından bahsediyorum anladın mı? bir kadın erkeğe dönüşüyorsa zaten erkek bedeni vardır istemem. bir erkekte kadına dönüşüyorsa kadın bedeni olsa da zihni yine erkektir. Lgbt destekliyorum ama ben kadını seçerdim sadece.
@DnZ007 Ya hadi bi uza sana yorum yap diye kim söyledi? beyinsiz :D daha bilim ve biyolojiden bir haber. aynen cinsel organı alındı diye cinsiyeti değişti şimdi
@DnZ007 Cahilliğin diz boyu gerçekten sizin gibilerin neden gelişememesi çok açık. umarım eş cinsellerin ne olduğunu anlayabilirsin. birincisi hormonları değiştirebilirsin ama genleri değiştiremezsin. her erkek ve kadında erkeklik ve kadınlık hormonu bulunur. testesteron ve ostorojen bunları ilaçlarla eksiltip azaltabilirsin. böylelikle ameliyet sonrası tam dönüşüm gerçekleşir. ama şimdi senin o cahil beynine soruyorum genelri nasıl değiştirebilirsin? :D :D olum şaka gibisin gerçekten sizin gibi geri kafalı kişilere Eşcinselliği LGBT anlatmaktan yoruldum. Eşcinselleri bile dönüştürecek bilime sahibimiz ama sana beyin ekleyecek bilime sahip değiliz henüz :D bu arada senden daha çok Eşcinselleri destekliyorum ve seviyorum şimdi engelliyorum seni susturmanın başka yolu yok :D
@DnZ007 Cahil sizin gibi hiç bir şeye saygısı olmayan inançlı kişilere denir. LGBT her yerde var ve bunu desteklemek bu insanların da özgürce kendilerini ifade edebilmeleri için her şeyi yapacağım.
@DnZ007 Trasnfobik? hahaha neyin kafasını yaşıyorsun sen? Ben Eşcinselleri transları kısaca cinsel kipliği ne olursa olsun destekleyen ve saygı duyan birsiyim Onur aylarına her ay kutlarım trans arkadaşlarım bile var cahil olan okuduğunu anlamayan sensin burada. bi bok bilmediğin gibi olmayan beyninle git onun bunun altında yat sen anca ergen seni
@DnZ007 Senden daha çok kadınları ve eşcinselleri desteklemişimdir olmayan b*k ağzınla konuşma burada cahil gelmişsin cahil gidiyorsun sizin gibilerin dünya ya bile faydası yok TRANS bireylere nasıl faydası olsun. burada yazdıklarını başka bir yerde yazıp TRANS insanları leketetme sonra elin cahili her eşcinsel böyle mal sanıyor
@DnZ007 Son olarak Biraz beyin olsun sende lütfen. Eş cinsel insaların hani ayrımcılığı hangi ön yargılara mağuz kaldıklarını ne gibi zorluklar yaşadıklarını araştır da gel daha bu insanların ne zorluklar yaşadığını dışlanmak yüzünden intihar ettiklerini bile bilmiyorsun bu kadar cahil olman çok üzücü gerçekten sana burada 10 saat lafta anlatırım ama TRANS gibi normal bireylere bakış açın cahiliye döneminden kalma.
O erkek erkeğe pasif ya da aktif eşcinseller arasında olabilen bir şey Trans birey diyor yani tıbben hukuken de kadın olmuş biri yoksa nasıl evleneceksiniz kadın olmasa? EŞİN diyor
Biraz beyin 🧠 lütfen G'ötünle değil beyninle düşün
En İyi Cevaplar