Aşk İlişkileri Arkadaşlar aile dostumuzun oğlu var da çok saf çekingen asosyal? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor onu nasıl kendime aşık ederim Güncellemeler+1 yıl Gub Güncellemeler+1 yıl Yardım edin Arkadaşlar aile dostumuzun oğlu var da çok saf çekingen asosyal? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ne la bu çayırda kaplanın zayıf geyiği seçmesi gibi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yatak yani Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl taktikler verebilirim Yorumla Soran +1 yıl ver tamama Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bu ben, duygularıyla oynayayım deme adamın istirham ediyorum 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sana e Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Doğru banane ama Allah uzun ömür versin Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Kime diyene Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Allah b e l a n ı versin olacak o kısım , yazarken değiştirmiş sistem Yorumla Soran +1 yıl Uffff yapacam Saba e avukat misin Yorumla Soran +1 yıl Sen oruç musun Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Nerden çıktı onlar şimdi, evet niyetliyim Yorumla Soran +1 yıl Senin yanında olsam soyunsam yanında böyle demezdin ana Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Tövbe Ya Rabbim ne alakası var iyi misin hanımkız kendine gel saçmalama Yorumla Soran +1 yıl O zaman bı dey deme sende Yorumla CemalEmreSehirli +1 yıl Allah benim b e l a m ı versin bir daha dersem Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişinin orucunu bizdirdin bı bilsen Yorumla
yagmurcetinturk2 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl İlan zaten aşık olmaya hazır biri öpsem zaten aşık olur 0 18 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Seviyorum demem yeter diyorum Yorumla Soran +1 yıl sn öyle mi yaptın Yorumla Soran +1 yıl Ord Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Yoo o Yorumla Soran +1 yıl Ufff ya Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Ne diye Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Senden hoşlanıyorum yarın bir kahve içmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Eee oruçlu Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Ee akşam cikin Yorumla Soran +1 yıl Ailesi izin vermez ki ana kuzusu Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Sen ikna edersin yavrum Yorumla Soran +1 yıl 21yasinds ailesinden izin aliyo ya Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl İ zamn hadi ordan et ben başka birile tanistirim Yorumla Soran +1 yıl Beni mi Yorumla yagmurcetinturk2 +1 yıl Eve t sem Yorumla Soran +1 yıl Bana başka mı bulcan yoksa onu mu aysrtcan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asosyal biri neyine? Oynama çocuğun duyguları ile, psikolojisi ile hiç oynama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl sananeya Yorumla Soran +1 yıl Hop Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki sürtünsen aşık olur zaten asosyal diyorsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl pısırık ta Yorumla Uzzzzzz +1 yıl Agzini kapat elle o zaman 😃 Yorumla Soran +1 yıl onn mu Yorumla Uzzzzzz +1 yıl Yess baby Yorumla Soran +1 yıl peki sen nerden biliyon Yorumla Uzzzzzz +1 yıl Nereden bildigimin önemi ne 😃 Yorumla Soran +1 yıl Hnmm Yorumla Uzzzzzz +1 yıl 😉 Yorumla Soran +1 yıl Hnmn Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Biraz ilgi göstersen olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl zor ben de oyleyim cunku 0 13 Yorumla Soran +1 yıl yuh Yorumla escinselbiri +1 yıl niye yuh Yorumla escinselbiri +1 yıl hemen ustune mi atlamasi gerek siz kizlar ne istediginizi bilmiyorsunuz uzerine atlasa kabahat cekingen olsa yine kabahat anlasilmaz Yorumla Soran +1 yıl eet Yorumla escinselbiri +1 yıl azginsin galiba Yorumla Soran +1 yıl yes canım Yorumla escinselbiri +1 yıl ooooo Yorumla Soran +1 yıl yaş kaç Yorumla escinselbiri +1 yıl ne yapican beni mi sevicem Yorumla escinselbiri +1 yıl si. icen Yorumla escinselbiri +1 yıl 39 Yorumla escinselbiri +1 yıl ? Yorumla escinselbiri +1 yıl ohhhh Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Neden bunu yapmak istiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sanane Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İlgisini Çek 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Anlatıyım gel Yorumla Soran +1 yıl anlat Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Burdan anlatırsam engel yerim Yorumla Soran +1 yıl bi şey olmaz Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl M s j atsana Yorumla Soran +1 yıl ekledim anlat Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Yemek yemeye çağır 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ama cock milli olmamış Yorumla drhakannn +1 yıl Sen yaparsın işte canım göster aç birazcık Yorumla Soran +1 yıl ama oruç tutuyp Yorumla drhakannn +1 yıl Birlikte iftar yap Restaurant'ta Yorumla Soran +1 yıl sonra Yorumla drhakannn +1 yıl Sonrasını burada yazmayayım gizlisin Yorumla Soran +1 yıl ekledim Yorumla
tepedekisıcakbulut Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çözüm basit 0 12 Yorumla Soran +1 yıl xxx yan, Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Kadınlığını kullanarak azdır onu kendisi gelir zaten Yorumla Soran +1 yıl eee ana kuzusu Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Ee hayatım çıkart biraz ana kuzuluğundan millete kimler geliyor bide bize gelenlere bak Yorumla Soran +1 yıl ufff Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl ekledim anlat Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Xper yetmiyorki Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl İnstamı veriyorum yaz bana oradan Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Kabul edersen tabi Yorumla Soran +1 yıl olmaz bu Yorumla tepedekisıcakbulut +1 yıl Eee nasıl yapıcaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne la bu çayırda kaplanın zayıf geyiği seçmesi gibi
yatak yani
taktikler verebilirim
ver tamama
Bu ben, duygularıyla oynayayım deme adamın istirham ediyorum
Sana e
Doğru banane ama Allah uzun ömür versin
Kime
Kime diyene
Allah b e l a n ı versin olacak o kısım , yazarken değiştirmiş sistem
Uffff yapacam Saba e avukat misin
Sen oruç musun
Nerden çıktı onlar şimdi, evet niyetliyim
Senin yanında olsam soyunsam yanında böyle demezdin ana
Tövbe Ya Rabbim ne alakası var iyi misin hanımkız kendine gel saçmalama
O zaman bı dey deme sende
Allah benim b e l a m ı versin bir daha dersem
Kaç kişinin orucunu bizdirdin bı bilsen
İlan zaten aşık olmaya hazır biri öpsem zaten aşık olur
nasıl
Seviyorum demem yeter diyorum
sn öyle mi yaptın
Ord
Yoo o
Ufff ya
Mesaj at
Ne diye
Senden hoşlanıyorum yarın bir kahve içmek istiyorum
Eee oruçlu
Ee akşam cikin
Ailesi izin vermez ki ana kuzusu
Sen ikna edersin yavrum
21yasinds ailesinden izin aliyo ya
İ zamn hadi ordan et ben başka birile tanistirim
Beni mi
Eve t sem
Bana başka mı bulcan yoksa onu mu aysrtcan
Asosyal biri neyine? Oynama çocuğun duyguları ile, psikolojisi ile hiç oynama
sananeya
Hop
İki sürtünsen aşık olur zaten asosyal diyorsun
pısırık ta
Agzini kapat elle o zaman 😃
onn mu
Yess baby
peki sen nerden biliyon
Nereden bildigimin önemi ne 😃
Hnmm
😉
Hnmn
Biraz ilgi göstersen olur
ne gibi
zor ben de oyleyim cunku
yuh
niye yuh
hemen ustune mi atlamasi gerek siz kizlar ne istediginizi bilmiyorsunuz uzerine atlasa kabahat cekingen olsa yine kabahat anlasilmaz
eet
azginsin galiba
yes canım
ooooo
yaş kaç
ne yapican beni mi sevicem
si. icen
39
?
ohhhh
Neden bunu yapmak istiyorsun
sanane
İlgisini Çek
nasıl
Anlatıyım gel
anlat
Burdan anlatırsam engel yerim
bi şey olmaz
M s j atsana
ekledim anlat
Yemek yemeye çağır
ama cock milli olmamış
Sen yaparsın işte canım göster aç birazcık
ama oruç tutuyp
Birlikte iftar yap Restaurant'ta
sonra
Sonrasını burada yazmayayım gizlisin
ekledim
Çözüm basit
xxx yan,
Kadınlığını kullanarak azdır onu kendisi gelir zaten
eee ana kuzusu
Ee hayatım çıkart biraz ana kuzuluğundan millete kimler geliyor bide bize gelenlere bak
ufff
Ne oldu
ekledim anlat
Xper yetmiyorki
İnstamı veriyorum yaz bana oradan
Kabul edersen tabi
olmaz bu
Eee nasıl yapıcaz