Selam 16 yasinda bir oğlum var. Aşırı asosyal cok utangac. Okul disinda neredeyse hic disarr çıkmıyor. Yaz tatili oldugundan beri tamamen cikmiyor neredeyse. Aslidna baya eskiden boyle ama gayet normal aile iliskilerimiz var, baskıcı flnda biri değilim. Cok sessiz cidden bazen cok utaniyorum babasida bende. Niye boyle oldu bilmiyrm sosyal medya kullanimi vs etkisi olabilirmi diye düşündüm ama cok ufakknde böyleydi. Ama biz boyle olacagi bisey yapmadk hiç. Görünusu falan konusunda bir sorunu yok ozguvensiz olduğunu düşünmuyorum hanı, doktora goturmek istedm ama esim gerek yok ergenliktn diyor. Tum gun odasinda ya resim ciziyo ya da gitari vr onunla uğraşıyor., kitap falan okur genelde ama icerigini kontrol ederim yanş bazen kotu bisey okumuyr yani. Bide su japonlarin cizgi romanlari mi ne onlardn topliyor manga sanırım. tamam bi zarari yok ama cok pasif. Belki okulunda bir problem olmustur diye de kac sefer gittim ama ogretmenleri normal kimseyle konuşmadığını ama biriyle pfoblemide olmadığını söyledi. Cok endiseleniyorum iletism kurmaya calisiyorum ama uzaklasiyor cok konuşmuyor bizimle bile ne yapsam bilmiyorum. Yardim edin lütfen
Bn oncedende attim soruyu, dogru duzgn bir öneri verin lütfen. Hyr telefon bagimlisi falan değil yani, arada bilgisayarla oynuyor ama cok anlamyorm oynadigi seylerdn olabilir mi diye. elden ring bide devil cry diye bisey oynyrdi sanırım emin degilim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer