Aşk İlişkileri 19 yasinda bir erkek ile aramızda bir şey yaşansa bunu başkalarına anlatir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O yaşta , bi hava atma ego kasma peşine düşerler mi sizce Güncellemeler+1 yıl Güncel arkadaşlar 19 yasinda bir erkek ile aramızda bir şey yaşansa bunu başkalarına anlatir mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bu onun karakterine bağlı ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama iş o konu olunca güvenemiyorum ben Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=XCh1zgYXMpc 0 0 Yorumla
Özlem_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle anlatabilir ya gençler ben geçen milli oldum haberiniz var mi hatun altım da kıvranıyordu falan elinde tehbis kesin yani 😅😅 0 5 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Oha ben soruyu yanlış anlamışım laaa 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Peki şimdi cevapla 😅 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Bunu bir başkasına anlatması bence biraz zor olur çünkü bu durumda kendisi de ifşa olmuş olur 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ya tabi öyle ama toplumda , aktiflere pek bişey olmuyor genelde pasiflere sıkıntı oluyor Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Sağlamadığı nin farkında mısın bu olayı çocuğun ailesi duyarsa benim oğlum aktif olmuş sorun yok mu diyecekler 🤣 Yorumla
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Karakterine bağlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama güvenemiyorum o konuda onun dışında güveniyorum her seyde Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Anlatır tabi videoya bile çeker seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu onun karakterine bağlı ya
Evet ama iş o konu olunca güvenemiyorum ben
Kesinlikle anlatabilir ya gençler ben geçen milli oldum haberiniz var mi hatun altım da kıvranıyordu falan elinde tehbis kesin yani 😅😅
Oha ben soruyu yanlış anlamışım laaa 😅😅
Peki şimdi cevapla 😅
Bunu bir başkasına anlatması bence biraz zor olur çünkü bu durumda kendisi de ifşa olmuş olur 🤣🤣
Ya tabi öyle ama toplumda , aktiflere pek bişey olmuyor genelde pasiflere sıkıntı oluyor
Sağlamadığı nin farkında mısın bu olayı çocuğun ailesi duyarsa benim oğlum aktif olmuş sorun yok mu diyecekler 🤣
Karakterine bağlı
Evet ama güvenemiyorum o konuda onun dışında güveniyorum her seyde
Anlatır tabi videoya bile çeker seni
Yasa yasa
Anlatır mi
Gay mısınız
Evet.
He bok olabilir
Ne yaşamayı planlıyorsun