AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Söylememeli. Ben o hatayı yaptım zamanında. Annemle paylastıktan 2 saat sonra babamım dik dik bakısları uzerımdeydı. Kadına ıyı kı birsey soyledık yemeyip içmeyip babama yetiştirdiği. Sonra tartışmalar, ayrılacaksın ondan lar. Telefonu almalar. Asla hiçbir şeyi mi ailemle paylaşmam
Annenin yapısına bağlı biraz da , ben de anneme korkarak söylemiştim ama sonra açıklamamı da art arda yaptım benden duyman yarın kendin öğrenmenden daha iyi en azından diyerek haberi olur manasında.
Hele bir genç kız kesinlikle söylemeli en azından anne abla ya da abi biri bilmeli. Dünyanın binbir türlü halı var. Kızımız kimle bilmek lazim
anlayışlı biri ise evet konuşun. ama katı kuralları olan bir aile ise söylememen daha iyi, bu sefer her durumdan şüphelenir sınır koyarlar. umarım ailen anlayışlı bir ailedir, gizlin olmasın hem için rahat eder. tam tersiyse akışa bırak
ailenin kafa yapisina bagli kimsenin umrunda degil git yuzeysel vurdur opus ellet kendini kimsenin haberi olmaz
Ben 19uma donsem bu dediklerimi yapardim erkeklerin namus beklentisi sadece zar. sevilmek icin käsär olmak şart
yanlis yazmisim namusu onemseyen erkek sayisi yuzde 1 falan herkes zevkine bakiyo hangi delikten zevk aliyosa onla evleniyo
O hatayı yapma ben de 19 yaşındayım anneme anlattım ama sevgilim beni terk edince çok mahçup hissettim kendimi
Bu yüzden sevgili yapamiyordum soylememeye karar verdim en rahatı bu bence
Söylemeli. En azından annesiyle paylaşmalı bu bilgiyi. Annenin zaten sana güveni varsa kızmaz sana.
Olabilir neden olmasin ki. Anlayışlı bir ailen var ise.
canlı yayın açıp söyle dayak yemeni izlemek istiyom
Hsjslalajsjs
Yani biraz erken gibi ama annesi falan habire biri ayarlamaya çalışıyorsa ya da başka türlü bir şey varsa önlem almak amaçlı söylenebilir 😊
Ya şimdi aile yapısına bağlı benim ailem söylemeye müsait bir yapıda değil küçükken söylemiştim anneme tüm sülale duymuş benimle testis geçiyorlardı o zamandan bu zamana kızlarla olan ilişkimi bilmezler
Bence aile ile duruma bağlı muhafazakar bi ailen varsa gizle ama anlayışlı bi ailen varsa da ilk başlarda gizle hayatındaki insanın seni cidden sen olduğun için sevdiğini farkedersen ona güvenirsen anlat her önüne geleni ailene katma iyi geceler
Evlilik düşünüyorsan soyle 😂
Ben 19 yaşında nisanlandim oda uvey annem babama söyledi için 😶 soyleme.
Annene soyleyebilirsin ama babana asla 😶
söyleme ayrıldığında sana karşı olan güvenleri sarsılır bir sonrakine karşı önyargılı bakarlar tavsiye etmem
hayır ben sen unutsan bile onlar unutmuyor cunku biraz ciddi olunca söylemek dile getirmek en doğrusu
Evli biri olarak sana tavsiye işler ciddiyete binmeden kımseyi ailenle tanıştırma ciddiye binince bi şeyler netleşince tanıştır
Ben babama söyledim arada şakasını yapıyor ailenin nasıl olduğuna bağlı rahatlarsa falan söyle gitsin özellikle annene
bence söylemeli ya sonuçta resitsin ve lisen falan bitmiş artık ailen de aşırı aşırı sıkmıyor ise beencw söylemen lazim
En azından annesine ablasına kardeşine söylemelidir
ne kadar ciddi olduğunuza bağlı
Söyleyebilir elbette istiyorsa
Bizim burada 19 yaşında evlenen varmış...
Sözden 2 gün önce söylemeli
Dayak yemek istiyorsan söyle
Gerek yok gibi. Takıl gitsin.
Evet.
Söylesin
Gerek yok
aileye bağlı
Söylemeli
Kendi kararı
Eğer ciddi görüyorsan söylemelisin bence
bence bekle biraz hemen söyleme
Bence söylemeyin Zamana bırakın