sürekli rüyama giriyor ve rüyadan çıktıktan sonra onu özlüyorum kalbim atıyor sonra kendime geliyorum ama dün ve bugün rüyama girdi ne yapacam lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tekrardan olamayacaksa bu durum başka şeylerle ilgilen bir şeylerle uğraş günün boş geçmesin aklına o yüzden geliyordur.
Ya bugün dışarı çıkarim hava almak için 😓😓
Bir şeylerle uğraş günün boş geçmesin aklına gelmesin rüyana gelecek kadar düşünüyorsun demek.
Ya 2-3 haftadır aklıma gelmiyordu telegramda onu gördüm dün üstelik de rüyama da girince offff
Hala seviyor musun git konuş o zaman ne diyeyim daha
Ya öyle de uzaktan ilişki gibi oldu ve sanırım sevgili yapmış gibi yazmayacam ya umrumda değil bana aylar boyu yazmadı ve beni sormadı ki
Kendin ne güzel söylüyorsun umursamıyor seni sende umursamayacaksın o zaman kendi yoluna bak sende.
Harbi gülesim geliyor artık bu işlere sinirden 😂
Zaten içinde bir sevgi bile olsa yazardı çok haklisin
Cidden ya ahshjsnskdnlsms
Aynen öyle olsaydı yazardı insan dediğin net olmalı hemen cevap verebilmeli hele ki konu aşk ise bu kadar düşünmek insanı erken yaşlandırır ha sakın bir daha ahaah😂
Şu anlık kendime ve kariyerime odaklanmayı istiyorum zaten ilişkim de uzaktandi yani boş ver gitsin bea
Eminim çok güzel hayallerin hedeflerin vardır onlara çaba ver onlar için uğraş ben mesela öyle yapıyorum artık uyandık artık gerisi geliyor zaten.
Zaten vize sınavları var ya onlara bakmalıyım 😂😅
Benimde başımın tatlı belası Yks var ahaha😂 kurtulunca çok güzel hayallerim hedeflerim var hepsini tek tek gerçekleştirmek istiyorum.
Ah bu sene keşke yks belası sadece olsa dediğim zamanlar oldu djdnksnssks
Hayatın tadını çıkar bu dünyaya bir kere geliyorsun en çok kendine değer ver mutlu et kendini
Zaten bir daha da bu dönemler gelmeyecek çok haklısın teşekkür ederim ya iyi ki tanışmişiz sağ ol 😊
Really aaha😂 ben hemen kurtulmak istiyorum ama korkmuyorum da değil kazanırım kendime inanıyorum başarıcam tabi evde de tıkılıp kalmadan kendimede vakit ayırmam gerek değil mi bi kaç kere suriyeli taklidi yapmıştım dışarıda gülme krizine girmiştim çok iyi mutluluk tedavisi diyebilirim 😂😂😂
Birazda olsa tebessüm ettirmişsem ne mutlu bana ben teşekkür ederim 😊
Ya sen cidden çok alemsin ya sjdbskndksmsks sana inanıyorum kazanacaksın hatta sorun olursa bana yazabilirsin bana atabilirsin sana yardım ederim bu arada dışarıda da adamın birine ben de Suriyeli takliti yaptım 😂
Tebessüm ettim umarım ben de sana tebessüm ettirmişimdir 😉
Beni zaten herkes deli sanıyor görsen sabahın köründe uyanır halay çekerim türkü açıp harbi şaka yapmıyorum😂 tamam yazarım sende bana yazabilirsin bir şey olursa bende yardım ederim. Boşuna dememişler deliye her gün bayram istediğin gibi gül eğlen diğer şeyler için üzülmeye değmez 😇
Çok güldüm her zamanki gibi nerelisin?
Ben de son ses ingilizce şarkı dinlerim desem sjbdksnsksmzlsk
İskenderunluyum sen nerelisinnn
Bende öyle desemm şu an bile kore ingilizce şarkı dinliyorum djcjxk
Oo Ağrı bende memnun oldum😂
Memnun oldummmmm
Ben Rusça ve Almanca da dinliyorum 😂
Bende Rusça, Arapça, Kürtçe, İngilizce, Korece ve kendi has dilimiz Turkish 😂
Tüm dilleri biliyorsun sen shdbdkdnkzmzkz
Mezuna kaldın mı son senen nasıl geçti senin kısaca bi anlatabilir misin dershaneye gittin mi?
Ya buradan zaman kaybediyoruz Instagram vereyim mi
Sorun olmazsa olur.
trkh034
Psikolojik bence. Onu çok düşünme ve onu güzel hatırlama
Cidden çok yoruyor bu durum
benimde başıma geliyor rüyana giren her kadından kaç yoksa çok üzülürsün dedi dersin :)
Ya bu kız benim ilk aşkımdı onu unutmak zor oluyor
Bende dün yaşadım onu sonra dedim ki aman salla bea
Ya inan artık yoruldum ya onu çok seviyorum ama beni terk etmişti ve bana 2 ay boyunca yazmamisti ne yapmam gerek sence
Güçlü ol aga çelik gibi ol aldırma hayatına devam et
Ya çok pişmanım sana karşi çok mahcup oluyorum demisti baya özür dilemişti çeşitli sorunları vardı sonra yine yazmadı anlamadım abi ya
Başkası yol veriyor sana geliyor
Ya söyle sınava hazırlanıyordu ve ailesel problemi vardı ona kaç kere diyordum bana söylemiyordu en sonunda konu evliliğe geldi anlaşamadık bana kötü şeyler söyleyip terk etti yüzüne ağladım çok bir şey demedi bile bu arada bunların hepsi telefonda oldu neyse veda mesajı yazıp gitti bilmiyorum ya onu hala seviyorum biraz
bencede
Sevme olum kendine gel
Kendimdeyim ya az kalsın ona yazıyordum
Yazma olum uyu
Yok ya yazmamaya calisicam
Yaz gitsin koy *mına