Iliskim boyle ne yapicam?

Sanki ilişkim olmazsa daha özgür ve başarılı olacakmışım gibi geliyor. Hiçbir şeye hayır diyemiyorum hem zamanımı alıyor hem de sorumluluklarimi gectim ihtiyaclarima bile yetisemiyorum. Tuhaf, gerçekten çocuk gibi toy ve gulunc ama garip bir şekilde gülümsemesi bile beni çok mutlu ediyor. Varlığı beni çok mutlu ediyor. Değersiz hissediyorum ki bazen dünya onun etrafında dönüyormuş gibi bense onun kölesi. Artık yataktan da eskisi kadar keyif almıyorum belki de onun yataktaki sınırını fark ettiğim icin veya heyecanlandigim seylere alistim ve tum icimi kipirdatan seyler siradanlasti. Eskiden kotu özelliklerini göremezdim çünkü beni rahatsız etmezdi simdi her küçük şey batiyor, katlanamiyorum. Acaip samimi olmak harika ama bazen saygı denen şeyin asla emaresi bile okunmuyor. İnsanların neden arada daima mesafe bıraktığını eninde sonunda anladim ama biz öyle asiklardik ki aradaki mesafeyi her zaman daha fazla kapatarak geçirdik günleri. Onu gördüğümde artık heyecanlanmiyorum dünden bugünden biri; o bilmediğim hiçbir yönü, hiçbir anı yok. Daha gencecik yaşlarımdayim bazı günler her şeyi olmak gülünç hatta irite edici geliyor. 1 yillik iliskide 3 4 aydır hayatimi onunla geçireceğim diye de kendimi sartladigim icin iyice kafamda uzaklaştım ondan. Kim bilir belki ben suçluyum tüm o güzel şeylerin hemen gelismesinden veya öylesine yakınıyorum bahanelere siginarak hayatımda duzeltemedigim şeylerden. Nitekim hayatımda kotu giden her seyden tamamiyle ben sorumluyum. Beni üzen bir adamla birlikte olmaktan, kendimi asla sevmemekten bile...
Iliskim boyle ne yapicam?