Ben kolay kolay kıskançlık krizlerine ya da moduna girmem. Eğer biri ile birlikteyse zaten ona bir şans vermişim ve güvenmişimdir anlamına gelir. Şahsen ben benimsediğim insanı kıskanırım. Bunun pek güven ile alakası yok. Eğer güvenmiyorsan zaten hiç birlikte olmam.
Merhaba, dozunda olmayan bir kıskançlık hastalık boyutu taşır. Kişinin karşısındaki insana güvenmemesini bir yana bırakacak olursak, en başta kendine ciddi bir boyutta güvenmiyordur ve ne yapacağını bilmeden oraya buraya saldırma pozisyonundadır. O yüzden aşırı kıskançlık yapan insanların sağlıklı bir psikolojik yapıya sahip olmadıklarını düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Evet doğal bir duygu haklısın Ama bir yanlışın var. Her hayvan değil maalesef. Örnek domuzlar eşini kıskanmaz. Haha😅Aç kaldığında diğer domuzu yer bile. Domuzlar bencildir. Domuz değilse her insan sahiplenir eşini tabii ki.
Ben agnostiğim. Ama islamda olduğunu haram biliyorum. Domuz yemiyorum ya da sevdiğim bir hayvan değil. Bu örneği özellikle seçmedim. Aklıma o geldi çünkü. Bu sebeple yanlışın var dedim. Senin dediklerini tamamıyla yanlışlamak için değil. Her hayvan sadık değildir çünkü. Söyleme şeklim yanlış olduysa kusuruma bakma.
Kıskançlığı iki şekilde tarif edebilirim.. Birincisi kendine olan güveni olmayan kişi... İkincisi sevmek benimsemek.. (aşırı derecede fazla kıskançlık ise doktorluk.)😂👍