Acil yardim sizce bu insan bana deger veriyormu?

selam ben esimden ayrildim ve ayrildigim zamanlar birisiyle tanistim internette oda esiyle ayrilmisti onunla sorunlarimizi konustuk aylarca. Sonra bibirimize alistik. Anlasiyordukta.. ama sürekli eski esi kiskansin diye bana mesela gül paylastiriyordu. Kendisi bana hic gül almadi. Ama bana gül paylastirdi internette. Bu gibi seyler yapiyordu. Sonra bunu zamanla birakti. Ama bana mesela hic seni seviyorum demez. Ama beni herzaman dinler gercekten saatlerce dinler aradigimda hemen acar veya geri döner. Ama sevgisini hic hissettirmez hic. Sadece beni cnsell anlamda özledigi zaman seni özledim der. Bulustugumuzda aramizda sadece koklasma gecer. Ilk zamanlar onla yemek yemeye utaniyordum ama Şu an zaman gecti alistim ona 3 senedir beraberiz hic bit zaman bana bunu yapalim sunu yapalim demedi hep arabada baska birseylerin pesinde. Gecen beni gercekten seviyormusun yazdim misafir var yazdi. Sonra telefonda neden soruma cvp vermedin dedim hangi soruna dedi sordum ya bugün misafir var dedin. Simdi yazistikkarimizi okudamam dedi. Birde bu bana evlenemicegimizi söylemisti. Ailesi buna es secmek istedigi icin. Ben ona cok alistigim icin birakamwdim. Simdi eski esi nisanlandi ve birden bire ailesi benimle evlenmeye müsade etti ve bana evlilik konusunu acti. Bende ona bunun nasil bir hareket oldugunu sordum. Yani tuaf hersey bana hem deger veriyor gibi hem bilmiyorum yani
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendisi 300 km uzaklikta ve 2 ay aralikli gorusuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Genel olarak bi ise kalkistiginda bendende mesela fikir alir öyle bi insan biliyorum ya kendimi onunla beni dinlediigi icin coj iyi hissediyorum eskiden coj seviyordumda ama bu hareketleri yuzunden sogudum
Acil yardim sizce bu insan bana deger veriyormu?