Bu adam ne yapacak ulaşacak mı bana?

5. senemizin bittiği, ailelerin tanıştığı evlilik yolundaki ciddi ilişkim 1.5 ay önce çocuğun işsizlik stresi varken destek olmak yerine, baskıcılığım, kavgacılığımla bitti gibi bir şey. Hatamın farkındayım kabul ediyorum. 20 gün önce beni unutamadığına dair hikaye attı (ayrı olsak da birbirimizde aklımız gözüm üzerinde imasında olan) instagram hesabının gizliliğini açıp ve whatsappa numaramı kaydetmişti. 3 gün önce bir sinirle akşam onu her yerden engellemiştim, güya beni merak etsin amacıyla. Yanlış yaptığımı fark edip, 2 gün önce engelleri açtım, whatsappta çaldırdım ve beni engellemiş çaldırınca. Sahte bir instagram hesabından yazdım "Uygun olunca bir ulaşabilir misin?" diye. bana "ne istiyorsun buradan söyle" demiş "Ben de buradan yazılabilse yazarım zaten, uygun değilsen sorun değil, olduğunda bir ulaşabilir misin? " dedim, "Seninle ciddi olarak bişey konuşmak istiyorum, ama sesli araman gerek. Beni bir dinle eğer istemezsen bir daha asla seni rahatsız etmeyeceğim, haber almazsın benden merak etme, ama bir dinle sonrasında sen karar ver. Ricam budur." dedim. Okumuş cevap vermemiş ama yazdığım sahte hesabı da engellememiş. Okuyup bırakmış. Dün gece benim instagram hesabıma bakmış uygulamadan gördüm. Bu akşam da cok rahatsız halsizim bir ara konuşalım bak halimde yok dedim... bu arada gercekten rahatsizim yalan değil. ne olacak böyle?
Sahte hesabı engellememiş ama aramadı sizce neden? Sizce arayacak mı? Aklı bende mi? Seviyor mu?
Bu adam ne yapacak ulaşacak mı bana?