5. senemizin bittiği, ailelerin tanıştığı evlilik yolundaki ciddi ilişkim 1.5 ay önce çocuğun işsizlik stresi varken destek olmak yerine, baskıcılığım, kavgacılığımla bitti gibi bir şey. Hatamın farkındayım kabul ediyorum. 20 gün önce beni unutamadığına dair hikaye attı (ayrı olsak da birbirimizde aklımız gözüm üzerinde imasında olan) instagram hesabının gizliliğini açıp ve whatsappa numaramı kaydetmişti. 3 gün önce bir sinirle akşam onu her yerden engellemiştim, güya beni merak etsin amacıyla. Yanlış yaptığımı fark edip, 2 gün önce engelleri açtım, whatsappta çaldırdım ve beni engellemiş çaldırınca. Sahte bir instagram hesabından yazdım "Uygun olunca bir ulaşabilir misin?" diye. bana "ne istiyorsun buradan söyle" demiş "Ben de buradan yazılabilse yazarım zaten, uygun değilsen sorun değil, olduğunda bir ulaşabilir misin? " dedim, "Seninle ciddi olarak bişey konuşmak istiyorum, ama sesli araman gerek. Beni bir dinle eğer istemezsen bir daha asla seni rahatsız etmeyeceğim, haber almazsın benden merak etme, ama bir dinle sonrasında sen karar ver. Ricam budur." dedim. Okumuş cevap vermemiş ama yazdığım sahte hesabı da engellememiş. Okuyup bırakmış. Dün gece benim instagram hesabıma bakmış uygulamadan gördüm. Bu akşam da cok rahatsız halsizim bir ara konuşalım bak halimde yok dedim... bu arada gercekten rahatsizim yalan değil. ne olacak böyle?
Sahte hesabı engellememiş ama aramadı sizce neden? Sizce arayacak mı? Aklı bende mi? Seviyor mu?
Sahte hesabı engellememiş ama aramadı sizce neden? Sizce arayacak mı? Aklı bende mi? Seviyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle bir şey kolay bulunmuyor seviyorsan durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan kanka al karşına konuş anlat kendini gurur yapıp hayat boyu pişmanlıkla yaşama sen çabala istemiyorsa zaten en iyisi olmuş dersin ama harbi sevmişse seni affetmeye yer arıyordur. İnşallah barışırsınız <3
Sence affeder mi bu adam? Affetmeyecek adam daha ilk fake instadan attigim mesajimda hic cevap vermez engellerdi oyle degil mi. Ya da sevmeyen adam gizliden fake hesaplardan storylerimi izler gece acip profilime bakar miydi..
Hareketlerinden seven bir adam mi goruyorsun arar mi beni
Bak bu dediğin şeyler çok basit geliyor bana instgram sosyal medya takip etmesi seni falan seviyor mu sevmiyor mu gözlerinin içine bak samimi ol barışmak istiyorsa zaten hatalı dahi olsan samimiyetine inandığı için affeder yaşınız da baya var hayat geçiyor ölüm var üzülüyorum böyle şeyler görünce bak yazma sosyal ortamdan git kapısına yüzüne söyle sonra bak yoluna
5 yıl boru değil sevmiş seni gelecek planlamışsınız bu kadar basit şeyden bitirmmeyin yanında ol bu tarz konularda. yalnız bırakma sevdiğin insanı
Yok karsidan nasil duruyor durumlar hikayeyi de ozetledim demek istediigim sevmemek nettir sevmeyen adam ugrasmaz cevap vermez basar engeli gecer oyle degil mi... ama bir ara dedim donmedi... gitmem yok kapiya gidilmesi falan emrivakilee o da hic hoslanmaz ben de yapmam sadece sevmeyen adam storylerimin de pesine dusmezdi cunku ilgilenmezdi...
Okumadida aramadida. Engellemedide anlamadim bullmaca gibi
O yazdigim fake i engelledi, Ona en son bir başka fake hesaptan "Bu benim son mesajımdır sana. Ben elimden geleni yaptığıma vicdanımın bütünüyle inanıyorum. Mücadelemden ve kendimden eminim. Umuyorum ki yazdıklarımı okumuşsundur çünkü içten duygularımdı. Yazarak değil sesli söylemek isterdim ama böylesi nasipmiş.. Ben bu zeytin dalını sana uzatıyorum.. Tutmak veya itmek sana kalmış. Tutarsan değiştiğine kendinin bile inanamayacağın bir Elif göreceksin bunu diyebilirim sadece. Tutmazsan da canın sağ olsun hayatının bir yerlerinde güzel hatırla beni. Allaha emanet ol." Dedim bu hesabıda engellemiş. Okundu olmamış ama bu okumadığı anlamına gelmiyor değil mi?
Bu adam dinlemediğine pişman olup beni arayacak mıdır?
İnan ne yapmak istiyor anlamadım okuyor geçiyor. Sen fazla bel bağlama bu saatten sonra elinden geleni yapmışsın.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!