Geldi😂😣Arkadaşımın biri sevgilisiyle hep kavga ederdi,, kız sonunda psikiyatr yardımı için hastaneye gitti. Hep "umarım benim ilişkimde böyle şeyler olmaz" derdim. Bende de aynısı oldu😂Nevroz hastalığı buldum bu ilişkide. Kendimi psikolojik hastalıklarda buldum, Erkeklere güvenim kalmadı... Çok kötü anılar yaşadım, çok zor süreçten geçtim... Çünkü ilişkimi yıkmak istemiyordum... Her zaman arkadaşım sevgilisine ayrılmayalım diye yalvarıyordu, bende yalvardım (çok apt*l olmuşum biliyorum)... Ve sonunda bana "yalvarma köpek gibi" dedi. O laftan sonra o insan benim için bitti... Şimdi arkadaşımla ikimiz bir birimize teselli veriyoruz😂Umarım kimsenin ilişkisinde başına kötü bir şey gelmez, hep mutlu olurlar❤
Saplantılı aşık genelde bundan korkarım ama bana bir kez bulaşan illallah edip kaçmaya yer arıyor şehir degistircek kıvama geldikleri için başıma gelmez djdjdj
Oldu arkadaşım aşırı kisitlayici sevgilisi var çocukla dolaşamiyoruz bile zirt pirt ariyor nerdesin vs bileğinede kizin tokasini takmiş komik gerçekten