Sevgilisi olan birisine yürüyor ise zaten karakterinden şüphe duysun. Resmen ben karaktersizim diye bağırıyor. Bu ne adamlığa nede küfür etmeyeceğim neyse. Herkes yerini ve haddini bilmeli bence. Ancak kendisini rezil ettiği ile kalır. Duygusu var ise bile unutmaya baksın. İçinde yaşasın her şeyi illa yürümek şart değil ki. Bir ilişkiyi mahvedebilir sonuçta.
Sevgilisi olan, evli olan birine yürümeyi geçtim, diyaloğuna bile dikkat etmeli insan. Öyle birisine yürümek, aklını çekmeye kalkmak, sütü bozuk insanların işidir
Görgüsüzlük durumudur. Benim karakterime yakışmaz. Ben arkadaşlarımın sevgilisi ile bile konuşmam arkadaşım yanında yoksa. Yolda görsem tanimamazliktan gelirim.
asla değil. kansızlık, ş3refsizlik ve orul orul bişey çocukluğu 2 cins içinde yapmam yapanı da ya da yaparım diyeni de yanımda barındırmam etrafımda dahi dolaşamaz öyle bi kansız.
Bence de, bunu yapan çok fazla kişi var. Diğer bir kötü tarafı da sevgilisi olan kişinin heyecan adı altında bunu hoş görmesi. Kimsenin başına gelmez umarımm. 😕