Yani kısaca benim gibi adama kimse tahammül etmez asla katlanmaz sende Peygamber sabrı var demiş. Kendi ağzı diyor benden adam olmaz yani diyor. Kardeşim açıkçası böyle bu tarz adamlara kaptirirsan gönlünü çok üzülürsün bu herşeyi stres kavga etmeye laf sokmaya yer arıyor kanser eder adamı bu. Fıkır sordun sölüyorum benim fikrim ayrilim yol veririm
evet ama neden sevdiğini söylediği insana laf sokma derdinde olur anlamıyorum
ama 3 aydır cok iyidi bana karşı her dediğimi yapardı hiç alttan almadım hep ilk yazan arayan oydu simdi ise son zamnalar böyle bana karşı
Cevap
1Cevap
Adamın amacı yok, bir şeyler yapmaya çalışıyor belli fazla darlama. 24 saattir uyumadım diyor el insaf
ne yazsam cevap olarak ozaman
Cok darliyorsun demekki cocuk çok yoruluyorum demis sende alttan al dediği gibi öyle her istediği ise insanlar giremez millet işsiz
darlıcak bişey yazmadımki son zaman ama oda hep ismimle hitap ediyor hic iyi söz söylemedi bende öyle dedim ona öyle diyince yoruldum sana laf anlatmaktan diye yazmış sonra işte o son mesajı
Haklılık var yorgun bir de kavga çıkartıyorsun ayrıca eziklige bak son cümlesi berbat yaptı beni
ne yazsam sence
Bu adamı nasıl bu hale getirdin
benimmi sucum yani
Çok üstüne gidiosun gibi hsisettim
hangi mesajımdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?