Ben 168 boyundayım boy takintim var 185ten kısa erkekleri beğenmiyorum. Bir cocukla tanıştım boyu 179 falan. Huyu suyu iyi ama boy olayini kafamda halledemiyorum.
Zamanla sever miyim yoksa birakmali miyim
Zamanla sever miyim yoksa birakmali miyim
Hemen ayrılmalısın 6 cm büyük sorun söyle iyi birisin hoşsun ama 6 cm daha büyümen gerekiyor seninle olabilmem için de ama oda sana yarım porsiyon derse alınma tamam mı
Cevap
10Cevap
168 boyun var ve hâlâ takıntı mi yapıyorsun. Ben 190 im ve hiçbir takıntım yok. Sadece karakter takıntım var
İçine sinmiyorsa boşuna umut verme, daha çok üzersin sonra.
Mantikli olan o ama karakterlerimiz uyuşuyor
Karakterini bilecek kadar yakından tanıyorsan tamam ama şunu unutma her erkek fiziksel olarak beğenildiğini hissetmek ister.
Ayrıl.
Sonradan böyle bir sebeple çocuğun kalbini kırma.
görün görün hemcinsler böyle g4tü yere yakın cüceler bile erkek seçiyor ülke de bu eser sizin
G. tu yere yakin mi? Tr kadin boy ortalamasi 161 162 falandır ben her ortamda en uzunlar arasında oluyorum ne anlatiyosun😂
yoo kısasın 175 altı olan kadın çocuk kategorisindedir birde utanmadan 185 arıyormuş keşke her uzun boylu erkek benim gibi olsa da sizin gibi cüceler saçma sapan seçme hakkını kendinde hak görmese
Kısa falan değilim ayrıca kimi istediğime de ben karar veririm. Kudurma
ben kendim 187 im sevgilim 177 küsür sizin kadar tribe girmiyor allahın yedicüceleri
Beni ilgilendirmez senin sevgilin. Ben böyle istiyorum bu da benim kararım. Yallah
adam olanla işiniz olsun boyu olanla değil
Allah boy vermiş gerisini koyvermiş lazım buna :D
Hem boyu uzun olsun hem adam olsun
Kalbi uzun olsun be 😁😂
1.90 desen anlarım da
Cimnastiğe yazdır boyunu uzatsın
Ayrılma
Anladım topukluyla onunla ayni olmayacağın birini istiyorsun. Topuk kaç cm ki?
10cm oluyor genelde. Erkek 185 olursa güzel oluyo
O da yüksek tabanlı ayakkabı giyebilir
Çocuk gayet uzun abartma bence
Uzun değil ki topukluyla onunla ayni olurum
Hemen bırakmalısın
Seni anca shaq keser
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?