Şu an flört etmeye başladığım çocuğun bir arkadaşıyla önceden flört etmiştim ne yapacağım?

Merhaba :( yeni biriyle tanıştım. Aileler de baya sevdi birbirini. Ciddi bir şeye doğru adım atabilme durumumuz da var eğer anlaşırsak. İnstagramda takipleştik şimdi kendisiyle. Bir ortak arkadaş detayı ilgimi çekti, bir baktım 2021 yazında instagramdan tanışıp ara ara konuştuğum çocuk çıktı. Hani öyle gece gündüz de konuşmadık ara ara konuştuk birbirimizin fotolarını laykladık hepsi bu. Yani nerden baksanız aylar aylardır da bi muhabbetimiz yok, en fazla fotoğraf likelama durumları oluyordu aramızda zaten. Bu bahsettiğim önceden takipleştiğimiz Çocuk zaten İstanbul'da bile yaşamıyor Antalya’da yaşıyor Ama şimdi çocuk siz nereden tanışıyorsunuz diye sorarsa ne cevap vereceğim bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissettim bu eksi bir durum mu sizce yani kıza bak herkesle takipleşiuo demek ki diye mi düşünür benim için? Aramızdaki şeyi etkiler mi? Sorarsa ne diyeceğim ona :(

Şu an flört etmeye başladığım çocuğun bir arkadaşıyla önceden flört etmiştim ne yapacağım?