#heartoffire

Çoğunluk olarak erkekler. Ama başaramayan kadın da olduğum oldu. Özellikle öncesinde paylaşılan şeyler olmuşsa bu iki taraf için de eşdeğer derecede zor
genel olarak bilemem ama mesela sevgili olmak istemiş ve ben istememişsem, arada bir şey yaşanmamışsa arkadaş kalırım.
ben sevgili olmak istemiş (doğrudan söyleyemem ama belli ederim hoşlandığımı) ama karşı taraf beklediğim ilgiyi göstermemişse, arkadaş kalmam. ne gerek var?
arada bir şey yaşanmış ise zaten arkadaş kalmam. yeterince arkadaşım var yani.. yaşanmışlıkları, duyguları değiştiremem
Böyle durumlarda her iki tarafta olabiliyor. Ama arkadaşlık bitmesin diye de kendilerine de hakim olsunlar diyeceğim de boş yazmış olurum. Duygular hemen kendini ele veriyor sonuçta. Erkekler bu konuda usta olmuş, kadınlarda da böyle olanlar var mesela. Hoşlanma gibi bir şey yaşar isem zaten iletişimi keserim. Sonuçta arkadaşım, arkadaşım dediğim kişiye yan gözle bakamam.
Kadınlar beceremiyor.
Cevap
18Cevap
Selam gadası 🙃
Eğer ki öncesinde yaşanmış şeyler varsa her iki taraf içinde bu durum oldukça zor oluyor. Çünkü belli bir zaman sonra kıskanma dürtüsü devreye girdiği için kavgalar olabiliyor.
Arkadaş kalmayı ben beceririm ve beni tanıyanlar bunu iyi bilir. 18 yıl önceki sevgilinlr halen harika bir muhabbetimiz vardır.
Ama arkadaş kalabilmek için saygı bitmeden yolları ayırmayı da bilmek gerekir. Maalesef ki ben saygı bitmeden yolları ayırmek gerek diye söylesem de karşımdakiler hep saygıyı da ilişkiyle beraber bitirmeyi seçen tipler oldu.
Kadın ve erkeğin tabiatı çok farklı. Birbirlerini anlamazlar çünkü fakrli düşünen beyinleri vardır. Bu yüzden kadına en iyi arkadaş kadın, erkeğe en iyi arkadaş erkektir.
Fikir alışverişi gibi, dertleşmek gibi konularla diyaloğa girildiginde taraflardan birinde illa ki bir kıvılcım çakıyor. Bir kısmı bunu saklıyor, bir kısmı ortaya seriyor.
Hoşlandığım zaman arkadaş kalmam. Tam yol ileri giderim. Adam bir kere bununca kadını, kaybetmemeli.
Erkekler bence, kadının sıcak davranışını samimi oluşunu arkadaşça olduğunu anlamıyor. Farklı yerlere çekiyor
Erkekler pek beceremiyor arkadaş kalmayı. Kadının her tavrını kur sanan zihniyetler çoğunlukta
Ben beceremiyorum. Sevdiğim, duygularım olan bir insandan nasıl vazgeçeyim de sadece arkadaş olarak devam edeyim. Başkasına gülüşünü, bakışını, elini tutuşunu gördükçe canım yanar. Sevgim bitse bile iletişim kurmak istemem, anıları silemeyiz ki. İstemsizce gelir insanın aklına iyisiyle kötüsüyle.
Erkekler bence çünkü bir kadının yaklaşmasını sıcakkanlılığını falan farklı yerlere kolay çekiyorlar kendi kendilerine gelin güvey olma durumları var.
arada bir bağ oluşmadan önce kadınlar bir bağ oluştuktan sonra erkekler beceremiyor
Arada yaşanmış bitmiş bir şey varsa kolay kolay arkadaş kalinamıyor yani ben kalmam
Genel olarak bunu beceremeyen taraf erkekler oluyor...
bence her iki cinsdede yaşanılan kronik bir sorun olarak hayatımızda yer alıyor
ben beceremem, beceremem değil hatta kalmam. neden kalayım ki? insan arkadaşının dudaklarına yapışıp dilli milli öpmek ister mi hiç?
Beceremeyen beceremiyor
Kadınlar aşk istiyor hemen. Sevişmek istiyoruz diye:)
Kadınla erkeğin yakın arkadaş olacağı külliyen yalandır her iki cinste insan olması nedeni ile acizliğe meyyal.
İki taraf içinde zor duygular var ise hala
Biz beceremiyoruz kızlar
Genel olarak erkekler bence 🙄
Erkekler çoğunlukta
Erkekler
Valla belli olmaz
Cok seven
Her ikiside aynı
Kadinlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?