Bunu sadece aşk olarak algılamayım aşk anlamında sevenim oldu ama gittler aile ve arksaşlık olarak algılayın şu gülü vereceğim bir kadım yok bir baba yok kimse yok nalet olsun bu hayata
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse görüş atmıyor ojeli ayağımız mememiz yok diye mi
Nedem kimse beni sevmedi neden sevmeyi bilmiyorsunuz?
Evet. Aynı tecrübe bende de var. Yine de hala kendimi harcamadım. Artık sadece dışarıdan kendimi bunun için harcamış gibi bir izlenim veriyorum ki hangi enayi bakalım beni enayi sanıp kullanmaya kalkacak diye...
hayir ben burada sorunun muhatabiyla konusuyorum sen alakasiz bi sekilde kendi kendine gelmis konusuyosun ne diyosun ne alip veremedigin var saka misin OQOSKWKSSMJDWLQLJSS
ustune alinmak isteyen herkes alinabilir de seninki artik alinmayi da gecmis kendince bi savunmaya gecmissin sakin benimki ufak bi serzenisti sadece WOEKWKMDSMKDLQWWKDOSKWMW
@senintaa Kanka ben gerçekleri konuşan bir insanım. Alttan alttan genelleme yapıp bunu şakaymış gibi gösteriyordu. Ne yani? Enayi gibi "Evet biz erkekler pçiz." mi deseydim? 🤨
konu sadece aski kapsayan bi konu degil haliyle sadece erkeklere etmis oldugum bi sitem de degildi sakasina ortaya atmis oldum bi serzenisi nasil oldu da devlet meselesi haline getirdin bilmiyorum komik adamsin ama gulmedimQOWKQLDKALDKWLEKWOWIWODKM hayati bu kadar ciddiye alma mala donersin i forumlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adamsın sen adam
İroni anlayışım var en azından. Buradaki çoğu kişi gibi mal değilim.
Adamsın knk eyvallah güldürdün
😉👍
harbiden neden sevmeyi bilmiosunuz
Sevmeyi bilen tarafından sevilmedik
Aynı soruyu ben de kızlara soracaktım tam da.
sevmeyi bilen kisiler genelde sevmeyi bilmeyen kisileri severek kendilerini harcarlar tecrubeyle sabit
O zaman sevmeyi bilenler tarafından sevilmeyen bizlerin suçu ne
Evet. Aynı tecrübe bende de var. Yine de hala kendimi harcamadım. Artık sadece dışarıdan kendimi bunun için harcamış gibi bir izlenim veriyorum ki hangi enayi bakalım beni enayi sanıp kullanmaya kalkacak diye...
Siz kızlar gerçekten güvenilmezsiniz.
demek ki sevmeyi bilmiyolar
Olabilir ablacım bilmiyorum kader işte aşk anlamda düşünmeyin genel anlamda sevilmiyorum
ben de genelden bahsediyorum
@senintaa
Bence ona açıklama yapmana bile gerek yok. Olay ortada değil mi?
@BruhAnı kank sen ne anlatiyosun yarim saattir OQKWLQMSMSJSKQKWQKSM
hayir ben burada sorunun muhatabiyla konusuyorum sen alakasiz bi sekilde kendi kendine gelmis konusuyosun ne diyosun ne alip veremedigin var saka misin OQOSKWKSSMJDWLQLJSS
😂😂😂
"Harbiden neden sevmeyi bilmiosunuz" derken genelleme yaptın kanks. An itibarıyla ben de atlama hakkına sahibim. Çünkü benle de muhatap olmuş oldun.
Tamam... Uğraşma benimle. 😉
Bir daha kimseye saldırgan genelleme yapma.
@BuruhAnı bruhh
ustune alinmak isteyen herkes alinabilir de seninki artik alinmayi da gecmis kendince bi savunmaya gecmissin sakin benimki ufak bi serzenisti sadece WOEKWKMDSMKDLQWWKDOSKWMW
Seninki serzeniş değil, klasik bir genellemeydi. Konuyu başka bir yere çekme istersen. 😊
Konunun başka bir yere çekilmesi numaralarını yemiyorum da kanka. O numaralar bana bayat geliyor. 😂
@BruhAnı adamsın knk parti koy
allllllllllah sabir
@BruhAnı https://youtu.be/71q3XcxMbVc
@senintaa
Kanka ben gerçekleri konuşan bir insanım. Alttan alttan genelleme yapıp bunu şakaymış gibi gösteriyordu. Ne yani? Enayi gibi "Evet biz erkekler pçiz." mi deseydim? 🤨
Haklı bir sebebim olduğunu düşünüyorum yani bu anlamda. 😂
Tatar Ramazan iyimiş bu arada iakdşsksksdkkflf
konu sadece aski kapsayan bi konu degil haliyle sadece erkeklere etmis oldugum bi sitem de degildi sakasina ortaya atmis oldum bi serzenisi nasil oldu da devlet meselesi haline getirdin bilmiyorum komik adamsin ama gulmedimQOWKQLDKALDKWLEKWOWIWODKM hayati bu kadar ciddiye alma mala donersin
i forumlar
https://youtu.be/x9bairufiKQ @BruhAnı
Hala da şaka gibi göstermeye çalışıyor sşdksldk
Anca kaçarsın xd
Konu kilit karşimmmm benim
"sevmeyi bilen kisiler genelde sevmeyi bilmeyen kisileri severek kendilerini harcarlar tecrubeyle sabit"
"demek ki sevmeyi bilmiyorlar"
Karşimmmm bunlar kesinlikle şakaydı yawww
Yeter
@senintaa
Tamam tamam yeterince dersini aldı o. Burada susucaktım zaten reis. Xd
Üzücü durum
Eee bir çözüm deseydın bomboş
Karakterden kaybediyorsundur
İyim aslında