Kanka çok ülke gezdim, en son Fransa'ya yerleştim, hala da geziyorum ama ben Fransızlar erkekleri kadar sevdiği kadına sadık başka bir millet daha görmedim. Bence sana bozuğu denk gelmiş.
Annesi araptı babası fransiz annesinden çok babasına benziyordu ama bak şurası doğru kız ekleme dediğim zaman eklemezdi ama adam çapkın dayanamazdi Arap kanı var adamda
Arapsa uzak duracaksın aga. Burada yemin ederim benim bile tahammülüm kalmadı ya bir milletin hiç mi doğru düzgün elle tutulan bir şeyi olmaz. Ne biçim pislik bir ırk
Aynen öyle ya çocuğun tipi Arabım diye bağırıyor hani Fransa'da yaşamışta olsa adamın kanında Arap kanı akıyo. İlk defa bir erkekte cabalamadım hani bir umut demedim düşün o kadar gözüm kesmedi
Bir gün orayı komple yakma girişiminde bulunucam da o yüzden. Kodumun pisleri hep oralara çökmüşler. Bir de güzel şehir var ya görsen aşık olursun. Ama hep araplar orada. Zaten burada biz Marsilya demiyoruz ki banlieue (varoşlar) diyoruz. Hep arap dolu.
Yakışıklılık güzellik konusunda dil öğrenirken çok fazla insanla tanıştım ve her ülkenin güzel ve yakışıklı insanları var. Türklerin tek kusuru kendi bedenlerine fazla önem vermemesi bunun sebebi ise bence çok açık ortada bizim 500 TL ye aldığımız ceketi onların 30 dolar felan vermesi örnek sadece bu. Diğer koşullar herşeyi göz önünde tutarsak bizim ülkemizdeki insanları harcamanin anlamı yok
@kiz tahm anlamadim dediklerinden ama fiyatlar aynı zara yurt disinda cok pahali ayni sekilde turkiyede cok pahali fiyatlar var genelikle ayni fiyatlar oluyor kiyafetlerde felan
Aynı felan değil alışveriş yaptığım internet sitelerine bakıyorum sudan ucuz bir çok röportaji açıp izlersen görürsün bizim ulkemizde paranın değeri çok düşük ve her şey çok pahalı ben aldığım ürünlerin diğer ülkelerdeki satış fiyatına da bakıyorum hiçbiri bizimki kadar pahalı değil
Birinci olarak ekonomik açıdan bizim ülkede yaşamak istemiyorum ikinci olarak çok yobaz bir sehirde büyüdüm ordaki erkekler fazla kıskanıyor ve kadını da bir birey olarak görüyor kadının çalışmasına bişey demiyorlar Boşanmak istesen dünyanın sonu değil dul bir şekilde hayata devam etsen çevre bunu önemsemiyor bizde dünyanın sonu gibi bir kadın için daha nefes alması mümkün bir seçenek bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
😂😂
Yabancı insanların takıldıkları yerlerde takılarak bir ihtimal
Benim olduğum şehirde hiç yok
Evinin dışında yaşayan her erkek sana yabancı oluyor çık dışarı dut kolundan bulmuş olursun
Sen olayı yanlış anladın 😂
Yooo doğru anladım yabancı uyruklu birini dedin ama bende sana farklı bir bakış açısı sundum
Yabancı uyruklu dedim nikah düşen her erkek demedim
Bende sana farklı bir bakış açısı söyledim hayat senin seçim senin
Fransız olursa çok arkadşım var 😂
Fransız eski flörtüm var onlarda çok serbest be 😂😂
Kanka çok ülke gezdim, en son Fransa'ya yerleştim, hala da geziyorum ama ben Fransızlar erkekleri kadar sevdiği kadına sadık başka bir millet daha görmedim. Bence sana bozuğu denk gelmiş.
Annesi araptı babası fransiz annesinden çok babasına benziyordu ama bak şurası doğru kız ekleme dediğim zaman eklemezdi ama adam çapkın dayanamazdi Arap kanı var adamda
Arapsa uzak duracaksın aga. Burada yemin ederim benim bile tahammülüm kalmadı ya bir milletin hiç mi doğru düzgün elle tutulan bir şeyi olmaz. Ne biçim pislik bir ırk
Aynen öyle ya çocuğun tipi Arabım diye bağırıyor hani Fransa'da yaşamışta olsa adamın kanında Arap kanı akıyo. İlk defa bir erkekte cabalamadım hani bir umut demedim düşün o kadar gözüm kesmedi
Dur tahmin edeyim Marsilya'da mı yaşamış?
Nerden bildin 😂😂😂
Bir gün orayı komple yakma girişiminde bulunucam da o yüzden. Kodumun pisleri hep oralara çökmüşler. Bir de güzel şehir var ya görsen aşık olursun. Ama hep araplar orada. Zaten burada biz Marsilya demiyoruz ki banlieue (varoşlar) diyoruz. Hep arap dolu.
Evet evet aşırı güzel biryer annesi Faslı tahmin etmişsindir onuda zaten. Yaptığı durumlardan görüyordum aşırı güzel bir yer
Fasını bilmem hepsi arap işte.
İstek gönderdim sana
Hi babe :)) kiliseye falan git pazar gunleri
Kilise yok olduğum yerde 😂
Sen kur bir tane :) musterisi olur
sünnetsiz diyosun uuu
Yurt disinda cok var hepside fistik gibu shshsh
Yurt dışında çok mu var, hadi canım ya şaka mı bu 😂 ne işi var yabancı insanın yurtdışında ajfkhsjfjskckakdj
Evet çoğu öyle fıstık gibi
Kızlarda var fıstık gibi😂
Aynen kizlarda fistik gibi
@eltifre turkleri bin basarlar
Hepten yurt dışına gidelim😂
Yav siz kinayeden de anlamıyorsunuz ahdhshhd yurtdışında olacak yabancılar tabi 😂 bin bassınlar bize canım sağlık olsun
Yurt disindayim ahshs
Sözün bittigi yer 😂
Yakışıklılık güzellik konusunda dil öğrenirken çok fazla insanla tanıştım ve her ülkenin güzel ve yakışıklı insanları var. Türklerin tek kusuru kendi bedenlerine fazla önem vermemesi bunun sebebi ise bence çok açık ortada bizim 500 TL ye aldığımız ceketi onların 30 dolar felan vermesi örnek sadece bu. Diğer koşullar herşeyi göz önünde tutarsak bizim ülkemizdeki insanları harcamanin anlamı yok
Evet beyler lazere gidiyoruz spor salonuna gidiyoruz haydi
@kiz tahm anlamadim dediklerinden ama fiyatlar aynı zara yurt disinda cok pahali ayni sekilde turkiyede cok pahali fiyatlar var genelikle ayni fiyatlar oluyor kiyafetlerde felan
Aynı felan değil alışveriş yaptığım internet sitelerine bakıyorum sudan ucuz bir çok röportaji açıp izlersen görürsün bizim ulkemizde paranın değeri çok düşük ve her şey çok pahalı ben aldığım ürünlerin diğer ülkelerdeki satış fiyatına da bakıyorum hiçbiri bizimki kadar pahalı değil
Arkadaşlar bir karar verin yurtdışında pahalı mı ucuz mu ona göre yabancı kadına yürücez
Kanka sen yürü boş ver bunlar tartışsın
@promidin63 fiyatlar aynıysa cennet vatandan çıkışımızı almayalım boşuna kanka
@eltigre kanka imkansız öyle bir şey. hayat orada baya ucuz. ve cennet vatanımızı sağolsunlar ya
Turkiyede de var
Türkiye'dekiler al senin olsun
Yarısı Suriyeli zaten tanış biriyle
Suriyeli yabancı kategorisine girmiyor bence 😂
Abloo indir.
Sultan ahmete git
Uzak orası bana 😂
En yakın turistik biyere git o zaman
Neyine ozeniyorsun?
Ben farklılıği seviyorum galiba
Farklılık ne konuda
Bu bence gecerli sebep degil
Birinci olarak ekonomik açıdan bizim ülkede yaşamak istemiyorum ikinci olarak çok yobaz bir sehirde büyüdüm ordaki erkekler fazla kıskanıyor ve kadını da bir birey olarak görüyor kadının çalışmasına bişey demiyorlar Boşanmak istesen dünyanın sonu değil dul bir şekilde hayata devam etsen çevre bunu önemsemiyor bizde dünyanın sonu gibi bir kadın için daha nefes alması mümkün bir seçenek bence
Anlıyorum ama ekonomi olarak bence yanlıs dusunuyorsun.
Ve baska bir sehre gitmeyi dene once derim
Bence başka bir ülkeye de gidebilirim diye düşünüyorum çünkü giden kızların sosyal medya hesaplarını inceledim şansım olduğunu düşünüyorum
Sosyal medya gereksiz birseydir ve hersey gorundugu gibi degildir
Ayarlayayım hemen