Üstelik asosyal olduğumu bildiği halde fazla yaklaşa mıyor ama hissediriyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakan baksın bakmayan bakmasın bi de erkek olacaksınız biraz dik durun kardeşim
Bendeki omurganın çepreği var mı acaba sende fiziksel olarak değil he 👍
Bence omurgan kırılacak kadar var kardeş istersen bi ara deneriz
İstediğin zaman kardeşim hiç sıkıntı değil bu hayatta kaybedeceğim tek şey canım sorun değil zaman yer belirt uyuşuyorsak gelirim kırarsın.
Kardeşim sen soruyu niye omurgaya getiriyorsun soru zaten İncel beta erkek profili gibi soru niye kızlara kendini ezdiriyosun dedik bi şey demedik
Yani eziklediğin için konu oraya geldi kardeşim soruma gelecek olursakta bu soruyu bir kaç defa sordum her kızdan farklı yorumlar aldığım için merak amaçlı sorulmuş bir soru
Ben eziklemedim kardeşim soruda sen kendi kendine eziyosun olmazsan olma üni mezunu olan ne oluyo bi halt olmuyor geneli, sende iş kurarsın ya da polis asker ol direk yüksel kafaya takılacak şeyler değil hele kızlara hiç sorma hepsi ayrı cevap yazar
Bunun farkın dayım zaten ayrı cevap yazdıkları için zaten birden fazla sordum soruyu
Yani ayrıca kendimi ezikleye bilecek kadarda omurgam var çok şükür balım dik yani indiremezler merak etme
Başım dik yani o
Bana bakla ne ayaksın sen
İkidir sorularıma geliyorsun
Ya bi ziktir git iki saattir laf anlatmaya çalışıyoruz ağla anasını satayım banane
Bende sultan murat han hastasıyım ondan sordum mk
Birader sen takıl böyle senin başka sorunu da görmedim nerde cinsler var beni buluyor yardımcı olalım diyoruz piskolojik vakalar yazma sen deli etme beni kardeşim
Adım Murathan lan beni canım ikidir sorularıma geliyorsun profilin deki saçmalık benim hayat hikayem kimsin lan sen
Canım değil G. *erizekalı
Kimsin lan puşt söyle
Murat koyayım da Turat kıracam elini kolunu bi yürü git asabımı bozdun ezik
San ben tur atlatıcam * evladı sübliminal mesaj vereöyr kalkıyor bide kimsin lan sen şerefsiz haysiyetsiz
Verecem sana Sublinali mesajı ben şimdi ötede ağla kes sesini
Kimsin lan sen mk çocuğu birde erkeklik ten bahsediyorsun yüreğin var söyle lan kah. pe evladı
Ağla ya
Kimsin lan
Anana sor
Kaç kişilik Ekipsiniz lan siz bacım çocukları
😂😂
Derdiniz ne olum benle popon yiyorsa çıkın karşıma böyle kah. Pe gibi gizlen meyin
Ben sizi bulucam merak etmeyin bacım çocukları bulduğum zaman da * hepinizi
Böyle * yaklaşma ozon hesabını sorucam merak etmeyin
Oğlum bildirim geliyor zikerim belanı senin yazma kolluk kuvvetiyim ben jopuda bi yerine monte ederim ayık ol adam ol
Tmam kim kime monta edecek göreceğiz ozaman sen gel Bi
Sen her kimsen bana sübliminal mesaj vermeye kalkıyorsun beni çok iyi tanıyorsun umarım ailenden biri değilsindir öyle öyleyse bittin değilsemde bittin
Seni bulucam o kulluk kuvetti popon görücem bu kah. Pe liğnin hesabını sorucam sen daha tanıya mamışsın beni tam olarak
Muhammet inşallah sen değilsindir kardeş dilerim defterden söyliyim inşallah sen değil sindir bulucaö seni merak etme
Bu senin tamam bem malımı iyi bilirim merak etme
Evinin damına çıkan merdiveni sana dayıyacam merak etme Muhammet
Aptal canımsın benim intihar edeceğimi düşün düğüm kanısına nereden vardınız acaba böyle kah. Pe bir oyun oynaya csğına biriniz ana biriniz gardaş olup grelşp yüzüme sorsaydınız ya
Ulan ne aptal slak adamsın sen hiç abini tanımaışsan gerizalı seni acaba sorularıma böyle kah. Pe ce gelip neyi öğrenmek istedin gardaş olup gelip abi derdin nedir sıkıntın nedir diye sordunmu yakalanınca aynı aptallıkla tepkini veriyorsun moralin niye bozuluyor canım oğlan benim moralim bozulmuyor sana ne oloyur tamam piskolojimi bozuk sosyal olarak yıprattılar ama düşürme mediler neyin tiribine giriyor sunuz mk beni anlamayacak kadar aptal bellemişsiniz hiç güven memiş siniz o kah. Peler den ne farkınız kaldı şimdi
Sen zaten bana hiç güvenmedin o kah. Peler gibi yaklaşınca neyi öğrenmek istedin acama ulan benim güvenim bir tek aileme kardeşlerime vardı şerefinizi, s*ikeyim sizin ben
Ben bakarım ama kendini ezikleyen birine bakmam
Kimse kendini ezik lemez ilginç bu soruyu daha öncede sormuştum bir kaç defa tek sen ben bakarım dedin şaşırdım.
Eski sevgilim lise terkti, aldatmasaydı evlenirdim :d
Sen ne mezunusun
Yani hangi bölüm
Üniversite okuyorum, otomotiv mühendisliği.
Vay be peki var sayalım evlenmek isteyecektim ailem buna karşı çıkmayacak mı?
Ailen
Karşı çıktılar da eğitiminden dolayı değil, serseriymiş aldatırmış falan, haklılarmış da jsıdkjx sözlendim sonra ayrıldım
Yani lise terk olmasını sorun etmediler buda ilginç burdaki kızların aileleri bunu uygun görüyormuş hep öyle diyorlardı
Yani ailen muhteşem insanlarmış neyse iyi geceler size.
Benim ailem statüye pek önem vermiyor açıkçası, ben de vermem, kişiliğe daha çok önem veriyorlar. Benim de kendi ekonomik özgürlüğümün olması yeterli. Şöyle söyleyeyim insan olamamış bi doktorla evlenmektense asgari ücretle vasıfsız eleman olarak çalışan düzgün bir adamla evlenmeyi tercih ederim. Statünün, maaşın, okuldaki eğitiminin benim için hiç bir önemi yok.
İşte sizin gibi insanların sayısı okadar azki 5 parmağın 5 ini geçmez Allah karşınıza düzgün insanlar çıkarsın inşallah
Yanlış anlamayın hayalimdeki kadının bakış profilini gördüm sizde resmen gerçekten varmış dedirttiniz
Amin teşekkür ederim sizin de inşallah 😃 iyi geceler yazdığınızı görmedim, size de iyi geceler diliyorum
👍