İnsanlar çok kötü ya kalbim hergün kırılıyor.
Mesela geçen sene okulun başında samimi olduğum bir kız vardı bana yüzün çok güzel demişti ertesi dönem kız bana öğretmenin yanımda dolaylı yoldan süssüz püssüz bakımsız (elindeki kocaman protez tırnaklarla.) dedi ama canım hocam bana onun yanında bebek gibi kız dediği için bir nevi bozuldu ama belkide hoca benim orada bozulduğumu düşündüğü için öyle dedi. Bir tane çocuk var sürekli boyumla dalga geçiyor çok kısa değilim arkadaşlarım çok uzun (kızlar 170, 185 ben ne yapayım alla halla), işte başka bir çocukta sürekli senin kafan niye böyle küçük, gözlüklerin nerede diye soruyordu ben yüz vermeyince kızınca bıraktılar. Sınıftaki çoğu çocuk ders sırasında ilgi çekmek için atıyorum bir soru cevapladım sen dediysen doğrudur, yanlıştır diye bağırıyorlar. Başka sınıftanda uğraşanlar oluyor özellikle okulda kendini bir halt sananlar offf ne çook çekmişim ben ya ağlayasım geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
güzelsin die cekemeyenler ugrasıyo iste
Güzelliğimde kalmadı önceden yemin ederim bir tane sivilcem yoktu millet cildin ne güzel diye diye alnımda çıkmaya başladı
stres yapma.. dertlesmek istersen burdayım güzel insan sıkma canını.. seni cekemeyenleri umursama takıl kafana göre hayatını yasa
Bence güzel değilim ezik bir kızım o yüzden
böyle düsünürsen depresyondan cıkamazsın böyle düsünme bence
Ya ama erkeklerde dahil dalga geçiyorlar benle ve genelde benle samimi olutorlar ilk sonra en yakın arkadaşıma yürüyorlar en yakın arkadaşım maşallah çok acayip güzel ondan
sen senin kıymetini bilene mucizesin.. gerisi umurunda olmasın
Okulda bir tane çocuk vardı işte bunlar okulun şu kızların ezik ezik düştüğü çocuklar varya onalrdandı çünkü çocuklar okula motorla geliyorlardı ve kızlarda buna bayılıyorlar iğrenççççç her neyse bu çocuklar sürekli bana bakıyorlardı özellikle biri diğerinin platoniği zaten samimi arkadaşım her neyse bu ikisi yanlarına bizi samimi bir arkadaşımı var onu alıp gelmişler daha sonra bizin sıraya oturdular yakın arkadaşımla benim ben sırama gidemediğim için tahtanın önünde bekledim o sırada bizim samimi arkadaşın gözü bana dalmış diğer iki kekoda yakın arkadaşımı çağırıp şu kızın sevgilisi var mı varsa ayarlayalım diye sormuşlar (sevdiği hatta aşık olduğu kız var banada hep anlatır kızı yani imkansız böyle bir şey olması) sonra bunlar sınıftan gittiler yakın arkadaşım gülerek bana anlattı o sırada o kekoları seven iki tane kız var yakın arkadaşıma emin misin ona mı demişler cidden bize değil değil mi falan diye bildiğin beni gömdüler ertesi hafta o keko (yazık çocuğun adı kekoya çıktı) sürekli önümğ falan kesti korktum en sonunda tersleyip yüz vermeyince okul değiştirdi
Ama bence keko benle dalga geçti ezik durduğum için
çekememişler işte a kendimi gömme reis.. daha seni böyle rahatsız eden cok kisi olur güzelliğinden ötürü
Güzel değilim ki daha güzelleride var geneli en yakın arkadaşım çok güzel hatta okulun en güzel kızı onunla arayı yapmak için benimle uğraşıyorlar
kendini önemsemiyosun böyle söyleme.. özgüvenin tam olsun.. kendine güven inan kendini sev sen senin kıymetini bilene mucizesin asla sıkma canını
Sağol kanka ha ama okula gidesim gelmiyor inan olmadı sıraya başımı koyup yatarım ya da kitap okurum hayor onu yapıncada biri ibrahim tatlıses açıp hoparlörlerle kulağına dayıyor, biri topuzumu çekiyor ilkokul gibi fnjgkhh
Öff öff ne çok çekmişim ben ya
eee güzel olmak kolay degil.. bela cok gelir