23 yaşındayım evlilik düşünüyorum. Bursa da yaşıyorum. Boyum 155 kilom 43. Çok yara aldım bugüne kadar. Artık gerçek aşkı istiyorum. Saygı duyulup sevilmek istiyorum
23 yaşındayım evlilik düşünüyorum sizce mümkün mü?
Ne tuhaf sorular görüyorum 🙄 siz evlenmeyi basitmi sanıyor sunuz arzularınız bu yöndemi tetikliyor sizi anlamış değilim evlilik düşünmen hoş bir şey fakat bunu buraya yazman hoş değil buna sen karar verebilirsin bir başkası veya başkaları değil umarım bu sözlerim seni kırmamıştır
biraz erken gibi ama karar senin tabi ekonomik özgürlüğünü de almışsan evlenebilisin tabi karşına uyumlu olduğunu düşündüğün doğru insan çıkarsa evlilikte olur
Tabiki evlenmeyi düşünmen mümkün olabilir evlenebilirsin Ama iyi seç kardeşim sonra insanın başı yanıyor sonra pisman oluyorsun ve o aldığın yaraların çok fazlasını alırsın dikkat et.
O zaman bu soruyu sorarak en başta hata yaptın Boy got boyuyla aranmaz Sana saygı duyan efendi bir adamla evlenirsin olup biter Yok ben illede bic seviyorum diyorsan yolun açık olsun
Evlilik kutsal bir görevdir. Kalbine aklına uyan kişiyi bulduğuna inanıyorsan bir an dahi terettüt etme. dilerim hayat düşündüğünden daha cömert ve daha güzel davranırda yuvanı kurarsın.