Merhaba eski sevgilim de bi tane fake hesabım vardı bende unutmuşum şifreyi değiştirmeyi ordan biriyle konuştum ama kötü kötü şeyler anladınız bnece neyse eski sevgilim görmüş bana yazdı falan SS attı bütün mesajlarınızı okudum falan dedi seninle tekrar olmak istiyorum dedi ama şey yönünden olmak istiyorum dedi anladınız siz neyse işte sizce engellesem mi yoksa yazsa bile bakmasam mı daha havalı olurum? ari rezil oldum mu sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O anlarda sular kabarır sel olur rezillik kimin aklına gelir , boş ver salla gitsin. Takma o gotu
Engellicem saçımı falan boyatıcam boyatmasam bile 2 3 ay sonra açıcam engeli değiştiğimi ondan sonra güzelleştiğmi görsün istiyorum
Ya sen ne çok takıyorsun , şehvet uyanınca herkeste aynı hal olur , o lavukta aynı herkes aynı, sal gitsin , rahat ol gerilme biraz sakinleş , uzan şöyle kollarını aç nefes al
Öyle yapıcam ama bişi dicem şey ya bu annemi tanıyordu eski sevgilim ya gider kızın böyle insanlarla bu tarz konuşuyor falan derse napcam
Sen bunu yapabileceğine ihtimal veriyor musun?
Yani yapsa dün yapardı yapmadı ama
Özelden yazarsan sana biraz terapi yapayım , rahatlarsın
Öylelerinin aklından geçenleri iyi bilirim
İstek attım anlat sen bana özelden okurum ben
Havan mi kalmış daha engelle gitsin daha fazla rezil etme kendini
Ya çok kötü hissediyorum ya şu an rezil oldum ya of
Engelle ya boswer
O fake hesaptaki kişiyle de dalga geçtiğimi falan söyledim eski sevgilime inandı umarım çok bişey konuşmadık sadece şeyini atmasını istemiştim attı bş an baktım video açıldı dedim hesaota kim var eski sevgilimmiş
Nerden baksan rezillik wlaa konuşmasan daha iyi zaten farklı yanaşıyor sana
Engellicem saçımı falan boyatıcam boyatmasam bile 2 3 ay sonra açıcam engeli değiştiğimi ondan sonra güzelleştiğmi görsün istiyorum
Severiz değişiklikk aynısını bende düşünüyorum
Ayn ya da hiç engellemesem kalsa mı acaba ya da unutana kadar engelli kalsın bi 2 3 ay sonra daha olgun değişik ben gelsin ğdlwşsşwşsşw
O zaman engeli kaldırırım bakar
Şimdilik engelle yok ol etraftan kaç ay SONRA da farklı çık karşina
Öyle yapıcam ama bişi dicem şey ya bu annemi tanıyordu eski sevgilim ya gider kızın böyle insanlarla bu tarz konuşuyor falan derse napcam
Demez lo
Şey ya sarı yapıcam saçımı da değişirmiyim sence
Tabi değişiklik olur kes saçlarını da böyle paran varsa kirpik flaan taktir seni çok farklı görsün teninin rengi ne
Esmerim biraz beyaz gibiyim ama para o kadar yok saça hacicam hepsini takma kirpik alırım yazın ondan takarım takmalar uygun oluyo aslında rimel sürsem de olur fondoten falan çok iyi olurum
Saçlarımı boyatsam yeterli olur bence bide kendime bakıcam olgun olucam insanları umursamicam yazın güzel fotolar çekip paylaşıcam
Ee tamam o zman..
Aslında güzel bir kızım ama biraz daha olgun olmak istiyorum
Olgun ve daha değişik
Nasıl olgun olucam işte
Sevgilinle şey konuşuyomuydunuz?
Evet
Mesajları yaymakla tehdit ettimi yoksa sadece artık fb olalım gibi bişey mi dedi
Tehdit etmedi
Gel bi konuşalım
Niyeti belli zaten, ver yolu gitsin
Olan olmuş boş ver
O fake hesaptaki kişiyle de dalga geçtiğimi falan söyledim eski sevgilime inandı umarım çok bişey konuşmadık sadece şeyini atmasını istemiştim attı bş an baktım video açıldı dedim hesaota kim var eski sevgilimmiş
Bşlvnbvbnlvvb
Çocuk tahrik olup sana birlikte olalım mı demiş bir de
He ya valls
:d
Hep yazıyo engellemekte istemiyorum hani beni kaybettiğine pişman olsun falan diye neyse bidaha yazarsa cevap vermeden silicem mesajı umrumda bile olmicak bana yazma birdaha yazdım dün o konuşmadan sonra tamam dedi ok dedi
Engellememen hata ))
Neden şfdlgicvşbc
Bilmem
İlginçsin :d
Ne niyetle yazdığı belli engelle gitsin
Eski sevgilinmiş allah aşkına neyine rezil olcan herkes konuşur bu tarz konuları kendinin yaptığı edepsizlik ne giriyor insanın özeline
Haklısın hep yazıyo engellemekte istemiyorum hani beni kaybettiğine pişman olsun falan diye neyse bidaha yazarsa cevap vermeden silicem mesajı umrumda bile olmicak bana yazma birdaha yazdım dün o konuşmadan sonra tamam dedi ok dedi
Engelle gitsin allah aşkına başkalarıyla o şekil konuştuğunu gördükten sonra kapında mı yalvarmasını bekliyosun çok seviyor olsa sana bunun hesabını sorar bu nedemek nasl yaptın böyle diye faydalanıp birlikte olmak istiyor diyor bide
Ya valla dedi seninle son kez daha istiyorum yapmak falan
istismar şantaj kötü durum
rezil olmuşsun oldun
Napcam şimdi çok kötü hissediyorum
görmemezlikten gel ve gönder gitsin
boş ver bunlar önemsiz şeyler
şeyi güzel miydi bari