Selam.
Birini tanıyorum, arkadaşım, adam 30 yaşında. En iyi üniversitelerde okudu ve çok iyi bir pozisyonda çalışıyor (Devlette çalılıyor, bürokrat gibi bişi, tam söylemek istemiyorum) Zannımca iyi de bir geliri var.
Ben bu arkadaşım hakkında şunu öğrendim: Hayatı boyunca karşı cinsle hiçbir şey yaşamamış. Yani sevgililik, flört ve cinsel deneyimi hiç olmamış.
Böyle bir kişiye, ilişki bağlamında, nasıl yaklaşırsınız? Sizde ne gibi düşünceler uyandırır?
Birini tanıyorum, arkadaşım, adam 30 yaşında. En iyi üniversitelerde okudu ve çok iyi bir pozisyonda çalışıyor (Devlette çalılıyor, bürokrat gibi bişi, tam söylemek istemiyorum) Zannımca iyi de bir geliri var.
Ben bu arkadaşım hakkında şunu öğrendim: Hayatı boyunca karşı cinsle hiçbir şey yaşamamış. Yani sevgililik, flört ve cinsel deneyimi hiç olmamış.
Böyle bir kişiye, ilişki bağlamında, nasıl yaklaşırsınız? Sizde ne gibi düşünceler uyandırır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadın arkadaşı için büyük fırsat diye düşünürüm. Etkilemek kolay, üstelik değer verecek bir insan. Kaçırma.
Hiç mi olumsuz etkisi olmaz kadınlarla tecrübesi olmayışının?
Eşcinsel olmaması şartıyla olmaz diye düşünüyorum. Her kadının istediği bu değil mi?
Yok eşcinsellikle uzaktan yakından ilgisi yok adam zaten üst düzey memur gibi bişi. Yani... her kadının isteği diyebiliriz aslında. Yine de bazı kadınlar, kendilerine nasıl davranması gerektiğini bilmediği, ilişkiyi yürütemeyeceğini düşündüğü için tecrübesi olmayan erkek istemiyor. Yoksa ilişkinin tüm yükü kendi omuzlarına kalıyor.
Hayır eğitimli biri olduğunu söyledin, kadına nasıl davranacağını bilmemesi mümkün değil bence. Şiddetin olmadığı, geçim sıkıntısının olmadığı, kıymet veren, sakin, saygılı biri. Benim yazdıklarından anladığım bu. İdeal bir koca adayı.
Aslında güzel bakış açısı geliştirmişsin. Kesinlikle, hiç tanımıyor değilim onu zaten, öyle şiddetle vs. adı yan yana anılacak biri değil. Ama hadi biraz mahalle ağızıyla konuşalım, şu sıfatlara sahip olma riski var: "ana kuzusu, toy, beta, tercih edilmeyen, mülayim, anneci" vs. Evet çok önü açık, evet çok başarılı işinde, evet üç dil biliyo, ve evet çok kazanıyor ama bunlar onun ilişki anlamında zayıf ve tecrübesiz olabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Buna rağmen olumlu bakar mıydın sen olsan? Aradığını bulamamaktan korkmaz mıydın?
Ha bu arada evet, ahlakına da lafım yok, gördüğüm en ahlaklı insanlardan biri. Yani sadece makam mevki yönünden yaklaşmıyorum olaya, yanlış anlaşılmasın.
doğrusu her ihtimalde çok iyi aday bak. Hatta her talebini (bak her isteğini diyorum ) olumlu karşılayacak biri gibi. Bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu zamanla anlayacaksın. Hızlı, maço alfa biriyle evlenip 2 yıl sonra mahkeme kapılarında soluk ihtimali yok. (Ben de sanki tanıyormuşum gibi konuşuyorum ))))
Yani genel hatlarıyla anlattım, bir fikir sahibisin artık. Akıl akıldan üstündür, o yüzden bu yorumların değerliydi benim için. 🥰🥰
Umarım yararı olmuştur. İdeal bir aday bence. (Gençler böyle düşünmeyebilir, büyüyünce anlarlar))))
İyi bir kariyeri olmayıp, inşaat işçisi olsaydı bu kadar dikkatinizi çeker miydi peki 🤔
Yok çevremde öyle biri. Olmadığına göre, olmayan bir şeyin dikkatimi çekip çekmeyeceğini de bilemem ki.. Üzgünüm.
İnşaat işçisi düşük gelirli insan tipine bir örnek. Bu inşaat işçisi değil, asgari ücretle çalışan biri de olabilir ki çevrende asgari ücretle çalışan biri de olabilir. Ha diyorsan ki benim çevremde asgari ücretle çalışan kimse de yok, benim durumum üst seviyelerde , istersen google ciosu ol, sonun zaten bir avuç toprak. Bu yüzden çevrende makam sahibi kişileri değil de, gönlü güzel olan kişiler aramayı denemen ileride yapacağın evliliği güzelleştirir. Ne diyor Mevlana Celaleddin Rumi: Akılsız yüzü güzele, aklı olan gönlü güzele sevdalanır. Zaman yüz güzelliğini yitirir ama gönül güzelliğini arttırır. Bu sadece bir tavsiye tabi. Hayat senin hayatın sonuçta kararı verecek olan sensin
Hiç sevgilisi, tecrübesi olmaması kısmına odaklan knk. Kariyer kısmına takılıp kalmışsın, mevzu oradan ibaret değil. Soruda özellikle kariyeri, statü sahibi olmasını belirtmemin sebebi böyle erkeklerin genelee boş kalmamasıydı. Sen çok farklı yerlerden duyar kasmaya girişip sorunun bağlamından koptun.
Dindar biridir belki. Zina yapmak istemiyordur evlilik öncesi
Herkesin inancını Allah bilir tabii ama söylediğin şey doğru olmalı. Namaz kıldığını, çevresinde de genelde muhafazakar insanlar olduğunu biliyorum.
Böyle insanlar cok ayrıntıyı düşünür aileye önem verir sevecen olırlar kendi gibi biriyle evlenmek isterler evlikleri bile cok saygılı olur unutma bence
iktidarsız galiba :D
Bilemem o kadarını ama ilişki anlamında hiçbir tecrübesi yok, bunu kesin biliyorum.
tam benlik ya
Knk mesela sence böyle biriyle bir yola girseniz.. olumlu ve olumsuz yanları nelerdir? Tam benlik dediğine göre senin hoşuna giden yönü ne oldu?
başta kimseyle sevgili olmayıp deneyimi bile olmaması beni etkiledi bir erkeğin ilki olmak kadar güzel bir sey olamaz
Kendi gibi, tecrübesi olmayan bir kadın ile ilişki kuracaktır diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
kesinlikle
öyle ister
Bulabilir mi dersin? Tabii net bir cevap veremeyebilirsin ama, hiç tecrübesi olmamış genç kadınlar var mı hâlâ?
ben mesala
hic bir deneyimim yok sekse dair
sevgilim de olmadı
bulur illa ki
sen deneyimli misindir?
20 yaşındasın ama henüz. Bu normal. Ha ileride de ciddi ilişki/evlilik olmadan deneyim kazanmak istemiyorsundur, eyvallah saygı duyarım. Benim birazcık daha yaşım var, 25'ime girdim sayılır ben. Ve 2-3 yıl süren bir ilişkim oldu. Cinsel bir şey yaşamadık, istemiyorum ama aramızda çok şey geçti.
anladım canım bunu sorun etmez gibi
Öyle umalım... bakalım olaylar nasıl gelişecek.. 🌷
güzel gecer umarım bol şanslar 🌸
tipsizdir
Yoo normal işte.
Bu zamanda zor bulunur böylesi