Arkamda bir ailem olmadığı için evlenmeyi düşünmüyorum. Kendime haksızlık mı ediyorum?

yânasipp
Ablalarımdan örnek gösterecek olursam biri kocasından şiddet görüyor kacarak evlendiginden kimse gorusmuyor okul da okumamis kocasinin zulmune boyun egiyor.
Diger ablamda okumamis kacmadi normal bir sekilde evlendi ama onunda kocası surekli onu aldatıyor ailem onada destek ve arka cıkmiyor. KOCASİDİR BIR SEY OLMAZ. AILE ARASINA GIRILMEZ. Gibisinden igrenc sozlerin arkasina siginan bir ailem. Korkak bir aile. Ben iki ablamın cok istedigi ama ailemin imkan saglamadigi bir sey yapiyorum OKUYORUM. Okul bitince eczacı olucam. Ve ekonomik ozgurlugumu kazanmis olucam. Baktim ki arkadaslarimin cogu ya nisanli ya evli ya sevgilisi var. Sonra sordum kendime peki ben ne olacam? Hayatima birini alirsam ailemin boylesine umursamaz korkak biri oldugunu ogrenirse beni ezer ya da aldatir mi? Mutlu olabilir miyim? Evlenirsem gelip kimden isteyecekler? Gibisinden bir ton soru gecti bende mutsuz olurum daha iyi dedim
Güncellemeler
1 yıl
Arkamda bir ailem olmadığı için evlenmeyi düşünmüyorum. Kendime haksızlık mı ediyorum? GÜNCELLENDİ#
Güncellemeler
1 yıl
Görüşleriniz icin tesekkur ederim. Çoğu Görüşlerinizi okudum cok sevindim. ♦️
Arkamda bir ailem olmadığı için evlenmeyi düşünmüyorum. Kendime haksızlık mı ediyorum?
181 Cevap