Arkadaşlar bugün kenzul arş duasını ederken tam dua edecekken göZlerimi kapattım ve beyaz çerçeveli yüzü siyah olan hiç belli olmayan beyaz eşarplı birini gördüm ve dua bitesiye kadar gözümün önünden hiç gitmedi böyle bir şey yaşayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Illusion felan görmüs olabilirsin belkit rüyadaydn ama fark etmedin
Kenzul ars ne demek?
Ahh süre o süreyi niye okuyordun?
Dua etmek için okuyordum 😅 yok çok gerçekti diğer duaları ederken öyle değildi bunda böyle oldu
Duan neydi dünyalıkmi yoksa öteki dünya icin miydi?
Belkit o gördügün melek de olabilir ne güzel cok sanslısın bence
Dünyalık iş içindi aslında yaa melekse çok sevinirim ama kötü bişey olsa o an korkabilirdim hiç bir şey hissetmedim
Hayirlisi olsun hakkinda
Haram veyata günah bisey degildi demi? Duan
Yok işe girmek içindi
Ah tamam anladim hayirlara vesile olur insAllah
Duan kabul olursa yaz buraya
İnşallah 2 senedir ediyorum bakalım
2 senedi is bulamadinmi? Gercekten
Evet 😅😅 kaç kere artık sinir krizi geçirdim anlatamam
Hayirlisi olsun belkit böyle hayirlidir sabretmek lazim
Çok mu derdin vardı, bunalmışsan olabilir
Çok derdim yok Allah’a şükürde işim yok 2 senedir arıyorum
Hayırlısıyla iş yönünden rahatlayacaksın İnşallah ondan görmüşsündür🙏 Güzel bir durum demekki iyi bir insansın👍
İnşallah kendimi hep böyle avutuyorum ama olan bir şey yok bakalım hayırlısı
Negatifi çağırma bence sende inanmalısın, iş haberin geldiğinde bizi de haberdar et🙏Bence yakın zamanda feraha ereceksin İnşallah
İnşallah bakalım etmediğim dua sadaka kalmadı artık sürekli ağlıyorum ama nasip diye susuyorum bakalım hayırlı neyse o olsun
İşte o ettiğin dualar sadakalar makbul olduğu için imtihanın uzun sürüyor yani daha çok dua et sadaka ver. Allah ile meşgul ol diye. Bak şöyle düşün, sevmediğin biri evine gelse hemen çayını yemeğini verirsin bir an önce yesin içsin gitsin diye ama sevdiğin biri gelse günlerce kalmasını istersin.. sohbet muhabbetle geçer.. Bekletiliyorsan sevildiğin içindir çünkü kötülerin imtihana ihtiyacı yok.. Allah yardımcın olsun İnşallah
2 yıl oldu artık benim dayanacak ne gücüm ne param var sürekli dua ediyorum sürekli etmediğim Dilek duaları kalmadı kötü bir insan olsam dualarkm daha çabuk kabul olurdu demekki
Kaç kere sinir krizleri ağlama nöbetleri geçirdim ama devam ettim artık bende bir mükafat görmek istiyorum
Kötü insan olsaydın kabul olurdu gibi açık kapı bırakırsan acaba kötü olacak mı diye imtihanın devam eder bence böyle düşünmek yerine kararlı olmalısın.. ne olursa olsun isyan etme biraz şikayet enerjisindesin ondan da karma borcu yaratıyor olabilirsin
Bilmiyorum ne olacağını ama artık dayanma gücüm kalmadı namaz kılarken bile artık ağlamaya başladım kendimi öldürmk istiyorum artık psikolojim çok kötü ne arkadaşım ne ailemle anlaşamıyorum ne de hayatımda biri var artık dayanma gücüm yok
Bence tam diptesin şu an artık gidecek dip olmadığına göre İnşallah yukarı çıkmaya başlayacaksın. Böyle 2 seneki gayretlerini sabrettiklerini düşün yani bunları başardıysan az daha dayanabilirsin. Öyle intihar negatif düşüncelerini umursama. Bu kadar zaman sabrettin, imtihan dünyasında feraha çıkmana az kaldı diye düşünmelisin! Bir günahın bir büyük konuşman veya işsiz birilerini kınaman tarzında bir şeylerin varmıydı?
Bana bunalirsan yazabilirsin ve her zaman abi gibi yardimci olmaya calisirim🙏
Hepimizin küçük büyük günahları var onu bilemem ama iş için kimseye bişey demedim aksine herkese bende sevindim keşke benimde böyle bir işim olsa dedim. O kadar bunaldım daraldım anlatamam artık dayanamıyorum sürekli ağlıyorum ağlayarak namaz kılıuorum Allahım bir yol göster eğer olmama nedeni varsa göster ya da yapmam gereken başka bişey varsa göster onuda yapıyım ama hiç bir şey yok ortada tek iş olarak değil ne arkadaşım var ne ilişkim ne ailemle aram iyi artık kafayı yeme raddesine geldim
Kusura bakma geç cevaptan dolayı.. aşağılarda kalmış görüşün.. senin gibi bir çok danışanım vardı.. özellikle dualarını yapıyorsan gayretini göstermişsen.. real hayattada gayretin tamsa bekleyip sabredeceksin ve mücadeleye devam edeceksin ve asla pes etmeyeceksin! Hayat bir imtihan, mücadele! Ders alarak, sabrederek ve dua ederek neler kazandığını şimdi anlamasanda ileride mutlaka idrak edeceksin💐 Allah bu mübarek aylarda yardımcın olsun İnşallah🙏
Bu saatte bunu neden okudum şimdi🥲
Hahaha ya korkma ben kötü bir şey hissetmedim öyle bir enerji gelmedi
Ben çok korkarım böyle şeylerden
Çok korkma tavsiyem böyle şeylere çok yakalanırsın çünkü umursama ayetel kürsü felak nas oku uyu
Ay sus suss unutmaya çalışıcam korkutma daha fazla😅
valla helal olsun
Ne açıdan
nasıl korkmadın
Ya korkulacak bişey hissetmedim sanki biri dualarımı kaydediyor açısından düşündüm dualarım kabul olacak manasında düşündüm 😂😂 korkmalı mıydım
korkulacak birşeyin olmadığını hissetmişsen iyi yapmışsın devam etmeye. bizedd dua et 😂
Allah hayırlı iyi kapılar açsın sanada 😂 şimdi korktum sen diyince o an bişey hissetmemiştim 😅
korku hissetmemişsin bence devsm et
Korkularımızın üzerine gitmeliyiz zaten
aynn