Cok büyük cikmazsin icindeyim napicami bilmiyorum korkuyorum yanlis karar vermekten?

Yurtdisinda yasiyorum 23 yasindayim.. cok güzel bir meslegim var calisiyorumm.. Benim ailem ben kücükten ölduler yanlizim sadece kardeslerim var ama kardes gibi degiliz pek konusmayiz. yaklasik 2 sene önce birile tanistim hersey iyiydi ciddi düsünmeye basladik. Kendisi türkiyede yasiyor 29 yasinda orada kendi dükkani var.. Sonra nisanlanmak istedik olmadi benim ailen karsi cikti türkiyeden birile olmaz diye.. ben oglanin ailesile tanisdim cok iyi insalar kendiside cok iyi yeri geldi bana bir abi bir baba oldu nezaman birseye ihtaycim olsa hep yanimdaydi.. bazende cok büyük kavgalar etdik ama hep barisdik asla ayri kalamadik
Ben asik olmaktan birine teslim olmaktan cok korkuyorum… onu seviyormuyum bilmiyorum asik miyim bilmiyorum..
Ailem dedi türkiyede gidip kendisile tanismak istemiyor Nisan yapilcaksa almanyaya gelmesini istiyolar kendisi 2 kere basvuru yapti kabul edilmedi… Simdi bir fikir geldi aklimiza türkiyeye gidip orada nikah kiyip onu buraya getirmek ama aileme söylemicem yalan söylemek istemiyorm cok Korkuyom ailemden gizli nikah kiymak dogrumu emin olamiyorum cok Korkuyorum kafam okadar karisikti günlerdir uyuyamiyorum…
Cok büyük cikmazsin icindeyim napicami bilmiyorum korkuyorum yanlis karar vermekten?