Erkeklerin kadınları obje olarak görmesi algısından nasıl kurtuluyorsunuz?

İyi akşamlar. Benim sahip olduğum bir utanç duygusu var. Bunlar belki de toplumsal normlarla alakalı. Ama erkeklerin kadınlara cinsel obje olarak bakmasından midem bulanıyor bunu gerçekten çok hissettiriyorlar. Konuşmazsak yüz vermezsek or. spu oluyoruz. Konuşursak da tehdit alıyoruz. Böyle bir sürü olay yaşayıp hiç birinde şikayetçi olmadım. O bilinç yoktu bende üzücü ama 21 yaşıma kadar böyle oldu. Reşit olana kadar ailem tarafından ilgi göremeyip sürekli birileriyle yazışma ihtiyacı hissettim. Birileri beni birey olarak görsün ve var olduğumu hissedeyim istedim. Ve bazı konularda erkeklerin isteklerini de yerine getirdim. Bazen de kendim meraktan sordum. Ama verdiği his b. K gibiydi. En sonuncu sevgilim tarafından da ayrıldığımda kullanıldığımı farkettim. Şimdi düşününce içimde öyle bir utanç ve nefret var ki kendime. Yalnız olmasaydım bu hale düşmezdim diye de hep etrafıma kızıyorum. Suç bende olmasa da hakkımı aramadığım bunlara göz yumduğum için. Aynı zamanda güven problemi de çekiyorum göz göze geldiğim erkekler hep kötü düşünüyorlar gibi hissediyorum. Arkadaş dahi edinemiyorum onları. Ama bunun yanında yalnız kalmamak İÇİN biriyle mesajlaşma isteğimi de asla bastıramıyorum. Benim derdim ne arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Bu düşünceler yüzünden mutlu olamıyorum.
Erkeklerin kadınları obje olarak görmesi algısından nasıl kurtuluyorsunuz?