Bazen ilgi beklersiniz ama o arkadaşlarını tercih eder. Sizin üzülmeniz çok umurunda olmayabilir. Yine de onunla olmak istediğiniz anlar devam eder. Çoğu kişide bu durumu gördüm.
Böyle bir şey yaşadığınız da neler yapardınız?
Konuştuğunuz kişi, sizden çok arkadaşları ile vakit geçirirse ne yapardınız?
Olabilir ya arkadaş ortamını seviyordur yani ben zaten adamın hayatının tamamı ben olmak istemiyorum pardon istiyorum demiyorum ki elbette arkadaşlarıyla gezecek dolaşacak annesine babasına kardeşine abisi ablası artık herneyse vakit ayıracak ben adamın hayatındaki güzel bir nokta olmak istiyorum adamın bütün hayatı değil
Onlarla vakit geçirmesini problem etmem fakat bu sürekli böyleyse ve bana bir şeylerden sıra gelmiyorsa onun için öncelik falan değilim demektir. Hayatımda ki insana ağırlık veren biri olarak bu durum tabii ki canımı sıkar ve dile getiririm bir süre sonra hiç istemesemde, bunu istemem çünkü benim dile getiriyor olmamdan ziyade onun baştan yapmaması gerekiyor. Yapıyorsa da bir nokta da farkına varıp bir şekilde telafisi etmesi gerekiyor bana göre. Düzeltmiyorsa da arkadaşlarıyla mutluluklar diler ve çekilirim sonucunda...
Ben kendi yolumdan gidiyorum ama Aşkım Kapışmak'ın dediklerinide uygulamaya çalıyorum. 😂😂Bende izler, dinler ve okurum ama sadece kendi bildiğimi okurum 😬😬😬😂🤦♀️
Öyle bir durum yaşamadığım için sanırım ne yapardım bilmiyorum. Arkadaşları ile geçireceği vakit de önemli tabii ama çok boşvermiş olursa sıkıntı olurdu benim için.
Arkadaşlarıyla zaman geçirmesi normal ama bana da gerektiği kadar zaman yaratmalı. Beni ihmal edip sadece arkadaşlarıyla görüşüyorsa bundan rahatsız olurum. Küçük bir akıl alma seansından sonra normale döneceğinden eminim.
Eyer yeni tanıştığın biriyse normal. Ama uzun süredir tanıyorsa en azından huyunzu bilir. Bir de tüm günü yalnız 1kişiye ayırmakta bencillik olur bence çünkü sizin gibi karşınızdakı kişinin de çevresi var onlara da zaman ayırmalı
Yani pek bir şey yapmam. Umursadığım kadar umursamıyorsam, ben de ilgimi yavaştan keserim. İnceldiği yerden kopar biter. Arkadaşlarıyla baş başa devam etsin hayatına.
Konuşa bilir izin veririm sonucta kendine ayirmak icinde zamani vardir işi gücü vardir belki yanliz kalmaya ihiyaci vardir Arkadaşlarinlan vakit gecirmek istiyordur iyi geliryordur oyun oynasa bana yazmiyorsa bile kizmam evlenincede kizmam hahah arkasindan sarilip öperim hihihi 😂💘