Şimdi dershanede bir çocuk soğuk biri ondan hoşlanmaya başladım ama kaç aydır arkadaş değiliz diğerleriyle arkadaş oldum kolayca bizim tayfada onu çağırıyordu ama o istemiyordu tek takılıyor şimdi iki üç aydır da benim diğerleriyle aram bozuk onlar fazla yakın oldular benimle uzaklaştılar neyse işte bu çocukla nasıl konuşacağım çekiniyorum birazda numarası var wp grubumuz olduğu için oradanda yazamıyorum özelden zaten artık kimse gelmiyor çoğu zaman ikimiz kalıyoruz sınıfta? Kızlar yerimde olsaydınız napardınız erkekler sizde ne düşünürdünüz öğle arasında kamelyada oturuyordu bende yanına gitmedim kimse yoktu bizim sınıftan çünkü dışarıda önünden kaç kez geçtim ne düşünürdünüz onun yerinde olsaydınız ve ne konuşmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer o çocuk ile sınıfta tek tek kalıyor saniz muhabbet edin beraber sınama veya bir etkinlik aktivite yapmaya çalışın zamanla olur acele etme onunla vakit geçirmeye calis sevdiği film kitap hakkında konuş vb
İşte aktivite yapacak şeyde değiliz pek yani ne yapılabilir ki 1 saat içinde hem gelir mi off hem garip bulmaz mı
Tepkisinden dolayı ne yapacağımı bilmiyorum
Başkası olsa sıkıntı olmazdı da o olunca ne olur bilemiyorum
Onunla göz teması kur göz göze gelince ama hemen kafan çevirme
Bide seninle hani konuşma düzeyi nasıl
Okuduğu kitap veya film hakkında bilgi edinmeye çalış onlar hakkında konusursunuz
Sürekli göz teması kursam ne düşünebilir
Bana göre sevmenin nazikcesi gözler odak nokata bazen gözler her şeyi anlatır
Onunla aktivite yapamasanda gurup olarak yapın
ya da bir ara sınıfta tek iken öğle yemeğine denk getir dışardan yemek sipariş verin ya da dışardan yemek yemeye gidin
Takip isteği attım yardımcı olabileceğim bir durum olursa sorabilirsin
A iyi fikir oruç bitince bir şey yapacağım ona da veririm dışarıdan yemek zor olur ya niye der düşünür böyle falan ay ben sanırım tepkisinden korkuyorum bir şey demez de bana karşı olan tepkisi işte
Korkma bak çok iyi olur kendin bir kek veya börek yapıp sınıfta ikram edersen güzel olur hemde onun düşüncesini sorarsin beğenmiş mı gibi bir sohbet olur
Ha bide şu an yapabileceğin tek şey eksik oldugun konudan ondan yardım istemen ya da denemede yanlış yaptığım soruyu sorman olabilir
Artık kimse gelmiyor ya ya geliyorlar ds bazı günler özellikle gelmiyorlar işte bir sürü götüreceğim hepsini ona vereyim derim ki ya ama bunları ben bitiremem ki sende ye
Derim
Ay geçen gruba attım görüp cevap yazmadı bizzat yanına gidip soracağım dur bakalım
Mantıklı
Yanlız sen sanki biraz korkuyor sun gibi korkma bir şey demez 😂
Daha önce sormadım ya ondan garip bulur mu
Arada biraz samimiyet olur bence dinlersen sorularını ona sor ya da eksik olduğun konuda yardım iste tek kalırsınız anlattığı zaman arada muhabbet edersiniz az bir zamanla imdada sana karşı bir ilgi oluşur emin ol
Olmaz sonuçta ikinizde sınava hazırlanıyor sunuz
Bence sor şu aşamada bunu yaparsın razamazanda sonra bir şey yapıp ikram edersin olur emin ol
Fizik anlattırayım diğerlerine gerek yok çünkü anlıyorum hemen fizikte biraz sıkıntı jajaj o da bir garip hemen anlıyor hepsini hoca bugün burası başka konuya giriyor formülü var falan kafanız karışır dedi sonra anlatayım mı Ömer dedi o da karışmaz dedi garip ya bir de çok formülü var konunun nasıl anında anlıyor be
Ayda bir selam veriyor bana ya insan ya her gün verir ya da hiç vermez ayda bir niye be demi jajaj
Anladığım kadarıyla utangaç ve biraz içine kapanık gibi
Nazende sen selam ver
Ben ondan daha beterim hiç selam vermiyorum bende jajaj
Ama yanlış yapıyor sun sen ona selam verirsen oda sana selam verir şahsen ben öyleyim beni önemseyen düşünen insan selam verirse bende ona selam veririm
İşte çocuk yakın olmaya çalıştığımı anlayacak ama şöyle diyecek benimle hiç konuşmuyordu direkt gidiyordu görüşürüz bile demiyordu falan niye birden böyle olmaya başladı diye sen olsan ne düşünürdün
Ben ondan önce geliyorum o yüzden ya
Haklısın lakin o zaman öncelik sınıfa selam ver girerken bir hafta öyle yap sonra o t k sınıfta olduğunda inada selam verirsin
Geç gelmeye çalış bı bence mantıklı
Yanlış anlama meraktan nerelisin
Geç gelince selam veremiyorum hoca girmiş oluyor
Artık kimse gelmiyor sadece onunla ben varız
O da hep gelir
Ramazandan sonra Türkçe hocasıyla pikniğe gideceğiz diğerleri gelmezse hoca götürürse bizi ne yapayım
İyi işte ya sohbet kurmaya çalış ya da sorularını çözdü konu anlatmasını işte ya da nasıl çalışıyor diye sor ya da matematik nasıl çalışıyor sor vb
Git hocaya sor derse
Başka arkadaşın biliyor mu ona ilginin olduğunu eğer biliyor sa beraber gezersiniz gurup olarak ya da oyun oynarsınız ya da mullet gezmeye çıkarsa o çıkmasa oturur sohbet edersiniz
Yok kimse bilmiyor
Telefonuna bakıyor müzik dinliyor
Bende de net olmuyor zaten müzik inmiyor inse ne olacak sanki kulaklığım yok bozuldu
Karamsar birine benziyor sun on yargılı olmaaaaaaaaaaaaaa asla öyle demez soruya bakar cozemese der neyse yarın vizem var iti akşamlar bir sorun olursa sor ben sonra cevaplarım
O telefonuna bakarken ona baksam o fark edince sorarsa senin tarafına dalmışım bir şey düşünüyordum desem mesela
Peki kolay gelsin başarılar sana
Sana tek tavsiyem sosyal medya kullanıyor sa ordan muhabet et feyk hesaptan bir müddet düşüncesini öğrenirsin kendini sakın ele verme
Teşekkür ederim 🙏
Sormaz bence lakin sorarsa daldım dersin ya da arada onunla göz teması kur
Kullanmıyor galiba wp ve telegramı var
Ha bide şöyle diyim onun âşkı seni senden alır sana seni sensiz verir
Anlamadım nasıl yani
Bak sevmek sevilmek güzel bir durum lakin senin yerinde olsam önceliğim kendi kariyerim olacak
Yani üniversiteyi kazanmak belki o kazandı gitti bu sevfer ne yapacaksın
Biliyorum ama bunu ben istemedim ki hoşlanıyor gibiyim sonuçta belki de değilim bilmiyorum şu an bunlar insanın elinde değil ben de düşünüyorum her şeyi merak etme çalışıyorum zaten
İnşallah istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız her şey gönlünüzce olur
İnşallah