İnsanlar birbirlerinden etkilenirler çoğu zaman da kötü etkilenirler yani öyle iğrenç iğrenç giyinenler benim ailemi de etkiler dolayısıyla tepkimi dile getirmekte Özgürüm onlar aileme zarar veriyor
Çok yetersizsiniz karşınızdaki biri iki laf edince Ya küfür eder Ya hakaret eder Ya da gelişi güzel sözlerle cevap verdim sanırsınız az kitap okuyun ayna karşındaki zamanızı biraz da kitaplar karşısında harcayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence de hoş durmuyor hahahahhahaahahah Gaffura bittim ahhsdjfj o efsane dansı çıkmıyor aklımdan.
Nihayet mantıklı bir kadın
Ya isteyen istediğini giysin ama ben yakıştırmıyorum şahsen kendime düşük bel bile daha çekici
Çeksinler sanane a'q. Milletin giyim tarzına saçına başına laf etmeyi ne zaman bırakacaksınız.
Benim sorumdan sanane embesil
Yazık kafana
Soruyorsan yorum yaparım, o zaman neden soru soruyorsun. Sadece kadınlara da açabilirsin. Küçük beynini az kullanmayı denesen keşke.
Bana millete karışma sanane diyen biri bana karışması beyin nesnesiyle ne kadar uzak olduğunu zaten belli eder ! Dolayısıyla güle güle mutlu kardeşim
Beyi'nsiz sen milletin görünüşüne karışıyorsun ben ise seni ilgilendirmediğini diyorum. Aradaki farkı göremeyecek kadar sığırsın.
Hakaret etmen seni haklı yapmaz… genellikle karşısındaki insana karşı yetersiz kalanlar hakaret ve küfür ederler güle güle mutlu kardeşim
Aynen bro aynen
Klavyeden erkeklik kolay tabi küfür etmek de kolay odan da cips yemeye devam et kuçu kuçu
Harbiden ciddi sorunların var
Yalnız değilim adını bile yazmaya korkan özgüvensiz
Ne alaka allahımm ldkzkzk
Gafur kadar çekmesem de beli yüksek giyiyorum zaten kilom var fazla, bir de düşük bel giyersem bütün kıçım gözükür 😁görüntü kirliliği resmen
Yuksek bel diye bir sey var kardesim haberin var mi yoksa magarada mi yasiyosun
Keşke o mağaradan hiç çıkmasaydın toplayıcı olarak kalsaydın çok önemli bir şeymiş sanki yüksek bel bilmiyorum ve çok şey kaybettim 😒
let dı linç begin
Dayanamazlar karşımda hemen küfür hakaret eder kifayetsizler
Ergen Tece görlsleri kızgın hahah :D
Kızgın ve cahiller kolay kandırılmalarına şaşmamalı
Acaba insanların dış görünüşlerine giyimleri ne karışmayı ne zaman bırakacaksınız
Siz dış görünüşle adam olunamayacağını tam olarak öğrenince
Öyle bir düşüncemiz olduğunu nerenizden uydurdunuz beyefendi
O yüzden mi moda saçmalığına her şeyi giyiyorsunuz? Kendinizle çelişmeyin
Modanın saçmalık olduğunu ben de düşünüyorum ama insanların ne giyebileceğine bırakın da kendileri karar versin değil mi
İnsanlar birbirlerinden etkilenirler çoğu zaman da kötü etkilenirler yani öyle iğrenç iğrenç giyinenler benim ailemi de etkiler dolayısıyla tepkimi dile getirmekte Özgürüm onlar aileme zarar veriyor
Aynen abi aynen bu şekilde düşünmeye devam et
Çok yetersizsiniz karşınızdaki biri iki laf edince Ya küfür eder Ya hakaret eder Ya da gelişi güzel sözlerle cevap verdim sanırsınız az kitap okuyun ayna karşındaki zamanızı biraz da kitaplar karşısında harcayın
Hayır herhangi bir şey için tartışmaya değer görmüyorum sizi : )
O zaman hiç yorum yapmadan bakıp geçeceksiniz ben öyle yapıyorum tartışmak istemediklerime… kapiş
Kapiş ahhshshshsh
sanane ya istediğimizi giyeriz yürü git
Senene ki teyzemmmm
nah teyzen
Terbiyesiz teyze 😒
İsmin gizli , yaşın gizli , ezbere mesnetsiz iddialar ama ergen karşıdaki tuhafmış