Moda & Stil Bu tarz bir pantolon giyer misiniz? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Görseldeki gibi bir pantolon giyer misiniz?#ModaStil👖 Güncellemeler9 ay Süper soru Güncellemeler9 ay Güncel 🌌 Bu tarz bir pantolon giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. hayır giymem 1 0 Yorumla
dadbodsprotokolü Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Ne bu? Sabah 05:30 vardiyasına giderken sokak köpekleri paçadan baldırdan kaptı, ekmek kamyonu yetişti de canımı zor kurtardım kombini mi? 2 0 Yorumla
Kader131313 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Niyeyse hoşuma gitti 😂 şort boyutunda kesilse ve o tül öyle eklense giyilir yani 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. çok dişisel alsında beğendim elbette kaıdnda güzel duracaktır 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 ay Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pantolon hoşuma kaçtı 1 0 Yorumla
asikadam45 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 9 ay Bence hos degil ama su cok kisa jean sortlar var onlara bayiliyorum 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 9 ay Moda & Stil konusunda 659 cevap paylaştı. Giyerim bana çok yakışır sajkfbaskf 1 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay İş pantolonlarımın hepsi böyle zaten jsadşlajsd 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Giymem tarzım değil hoş da değil 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Moda & Stil konusunda 382 cevap paylaştı. Hayır çok kötü 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Giyerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hayır giymem
Ne bu? Sabah 05:30 vardiyasına giderken sokak köpekleri paçadan baldırdan kaptı, ekmek kamyonu yetişti de canımı zor kurtardım kombini mi?
Niyeyse hoşuma gitti 😂 şort boyutunda kesilse ve o tül öyle eklense giyilir yani
çok dişisel alsında beğendim elbette kaıdnda güzel duracaktır
Evet ama bir tık daha güzel tasarlanmis olmasi lazım. Fikir güzel
Pantolon hoşuma kaçtı
Bence hos degil ama su cok kisa jean sortlar var onlara bayiliyorum
Giyerim bana çok yakışır sajkfbaskf
Gereksiz bir model olmuş, giymezdim😄
Daha iğrencini görmedim daha
İş pantolonlarımın hepsi böyle zaten jsadşlajsd
Giymem tarzım değil hoş da değil
Evet var buna benzer bişey
Hayır giymem
Hayır giymem.