Evli adam bana yaptiklari? intikam?

Sevgili olduk. Once cok hoslaniyorum dedi sonra seviyorum dedi. Defalarca vazgeçmeye calisti ama geri dondu. Icimde fırtınalar kopuyor dedi. Hergun benim kata geliyor. İnsanların dikkatini çekti onceden bunkadar gelmiyormuş. Hakikaten benim icinde geldiğini soyledi. Ben bosanmis bir kadinim. Bana aramizda ask sevgi saygı hersry var demisti. Ben ne yapacagim? Oda vazgecmedi benden hatta ciddi gorusmek istedgim biri vardi ondan icin o kızlara asilir dedi ama araştırdım hiçte öyle biri değilmiş neden böyle dedi. Halbuki sen evlenirsen seni bırakırım demisti..4 aydır gorusuyorduk. Yatak olayida vardi. Ayni yerde calisiyoruz. Arkadasin biri onun bakışından rahatsx olduğunu söyledi. Bende adama soyledim. Adam ben aksam mesaj atınca senide engelliyorum yazdi ama engellememis. Zaten sonu yok ondan beklentim yok bunu biliyor. Ben Şu an soğuk yapiyorum yazmıyorum. Hep ona mesaj atar ilgilenir dim. Ama artık hicbirsey yazmicam Onu süründür mek icin ne yapabilirim? Sessizliğimden anlarmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Beni engelleyecegin icin seni aradım aramak zorunda kaldım is icin dedim adam yüzüme baktı hicbirsey demedi. Ve bu ara yine yuzu asik geziyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yatak konusunda hiçbir zaman zorlamadi. Ve oyle biri degil basi önde gezerdi hep.
Evli adam bana yaptiklari? intikam?