erkeklerin eşleri ve sevgilileri tarafından övülmesi pohpohlanması erektiğinden bahsederler; siz bunu yapar mısınız? yaparsanız erkeğin ruhuna en iyi gelecek övgü şekli nedir size göre?
Yakışıklılığını övmek mi
Kaba kuvvetini övmek mi
Kariyerini övmek
Cesaretini, mertliğini ve sağladığı güvenlik hissini (koruyuculuğunu) övmek mi
beyefendilğini övmek mi
zekasını övmek mi?
hayat tecribesi ve bilgililiğini mi?
Yakışıklılığını övmek mi
Kaba kuvvetini övmek mi
Kariyerini övmek
Cesaretini, mertliğini ve sağladığı güvenlik hissini (koruyuculuğunu) övmek mi
beyefendilğini övmek mi
zekasını övmek mi?
hayat tecribesi ve bilgililiğini mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Knk mesela karakteriyle öv ne guzelsin sen iyi karsima cikmissin falan gibisinden tipiyle oversen gurusunu oksarsin kedi gibi olur biraz ama bence zekasi ile beyfendiligi ile oversen sana dahada sefkati artar
Herkesin içinde nasıl onure edilir ruhu okşanır?
Knk sevgilikte beyfendiligi cesareti ve koruyuculugunu ov tecrube ile soyluyom bu uc noktaya dokun☺
Biraz da otoritesi övülür değil mi böylesinin
Evet evet buda var cok iyi dedin iyi değindin otoritede onemli
Sen hiç erkeğinin otoritesinden mutlu oldun mu?
Valla erkegimin otoriesi beni cok mut ediyor en hosuma giden sey diyebilirim ben onun ruhunu oksadikca otoritesi artiyor beni daha cok sahipleniyor
Var mı yasakları kuralları?
Bi kac tane mesela senin hayatindaki tek erkek benim hepde ben olmaliyim ben olacagim diyor ☺
O olmadan önce veya otoritesi olmayan bir erkekle yapabilip de onun ootritesiylle sana yasak olan bir şey var mı?
Olmadan once otoritesi olmayan bi erkekle olmustum sanki baska erkeklere bile flort edebilirim gibi hissediyordum bisey olmaz gibi ama simdi asla
Şimdi cezası ne olur?
Knk cezasi kotu olur ben ona asigim birakor terkeder gider bu en buyuk ceza ☺☺
Dizine yatırıp dövse :)
Buyuk ihtimallede tartisiriz otur oturdugun yere der bir daha gormiyecem diye bagirir sert yapar heralde kimseye verme z yani beni☺
Dizine yatirip dovse sesim cikmaz valla erkegim derim sevgilim derim 🙂☺
Biraz canını yaksa kontrollü şekilde
Yani tokat falanmi knk vurmami
Kemerini çıkardı sana da şu çoraplarını çıkar bakalım sen bir dersi hak ettin dedi... naparsın
Valla cikartirim knk hükmetsin bana bana sahip bi erkek oldgu icin zaten biraz hosuma gider sonra zaten ben ona daha cok baglanirim☺☺☺
Ya benimki 2 ablasını yan yana falakaya yatırdı gözümün önünde... korkmak şöyle dursun içim şey oldu
Orada mısın?
Bence koruyuculugu cesareti ve erkekligini öv sen onun ruhuna dokunmak ruhuna iyi gelmek mi istiyosun knk
Evet... sanki ptpeitwsini de övmek icap edebilir değil mi?
Etmezmi en hosuna gidecek seydir emin ol vede boylelikle o butun ruha yani tutkuya arzuya butun ruhlara dokunursun bu dedigini öv knk☺☺
Hem erkeklik duygusu kabarir kendini erkek gibi erkek hisseder boyle hissettirirsin ve sanada gercek bi kadin gibi davranir erkekligini hissetirirsen
Seninkinin var mı yasakları kuralları?
Seninkinde var mı?
Var gibi evet ama biz daha yeni sevgiliyiz daha 1. ayimiz yeni doldu☺☺
Otoriter bir erkekten ne gibi yasaklar beklersin? Yani uymak birazcık fa zorlayacak seni... ama o mecburiyet diğer taraftan erkeğinin sertliğini hşsettirecek
Valla ben zaten erkekligini hissettirsin onu isterim bana sahip olsun dediginu yaptirsin zorlayacak olursa mesela bana gec yataga soyun dediginde aninda dedigini yapicam ☺🙂
Mırın kırın etmeden
Haylazlık ettin... cezası ne olmalı?
Beni seks ile cezalandirsin isterim knk sert bi sekilde acimadan 🙂🙂☺
O ödül zaten
Bir daha haylazlık etmeye cesaret wdemeyeceğin şekilde cezalandırması gerekmez mi?
Kayboldun
Beyfendiligi ve koruyuculugu bnce boyle yaparsan onun ruhuna cok iyi gelir knk ruhunu rahatlatirsin ruhuna dokunursun
Diğer yorumlar gizli yorumlar da senin olabilir mi?
Herkesin içinde nasılsın övülür peki...
Yok knk tanimiyorumki ben onlari kim bilir kim ben birtane yorum yaptim
Üç yorumda da knk denilmiş de...
Dogrudur bilmiyorum knk ben yurtdisinda yasiyorum onlari tanima gibi bi ihtimalim yok yani😀
Tamam... otoritesine vurgu yapmak gerekir mi?
Gereki knk bnce vurgu yap birazda olsa dokun yani
Seninki de sert wrkek mi?