Aşk İlişkileri İltifat güzel söz vs almak gerçekten mutlu ediyor mu erkekleri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki en basit bir canım demeye bile iptal oluyor Görselini en iyi ifade eden İltifat güzel söz vs almak gerçekten mutlu ediyor mu erkekleri? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Evet ederdi ama iltifat eden yok bana 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Seninle her mesajlaştığında bir posta atıyordur yemin edebilirim ama kanıtlayamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Apdjağdjwğdkşskxs bende şüpheleniyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Asıl sersemlemen senin gerekiyo ama sen bilirsin🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıı yanii o ne demek Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Kimden olduğuna da bağlıdır bencr o biraz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu ne yokluk yaww 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Belki hiç iltifat almamışş erkekler hani fazla iltifat almaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ben acik konuşayım evli sevgilimden öyle iltifatlar alıyorum ki canım kelimesi bizim küsken kullandığımiz hitap şekli sen düşün gerisini Yorumla Soran +1 yıl Evli sevgili? A-abi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet de niye şaşırdın ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ederdi ama iltifat eden yok bana
Seninle her mesajlaştığında bir posta atıyordur yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Apdjağdjwğdkşskxs bende şüpheleniyorum
Asıl sersemlemen senin gerekiyo ama sen bilirsin🤣
Nasıı yanii o ne demek
Herkesi mutlu eder
Kimden olduğuna da bağlıdır bencr o biraz
Bu ne yokluk yaww
Belki hiç iltifat almamışş erkekler hani fazla iltifat almaz ya
Valla ben acik konuşayım evli sevgilimden öyle iltifatlar alıyorum ki canım kelimesi bizim küsken kullandığımiz hitap şekli sen düşün gerisini
Evli sevgili? A-abi?
Evet de niye şaşırdın ki
Tabiki eder