2 yıllık ilişkim vardı ve ayrıldık ayrıldıktan sonra kız kuzenimle bazen benden gizli gizli buluştuklarını ve beraber gezmeye gittiklerini öğrendim ve hatta fotoğraflarını bile gördüm ayırdığımız için e haliyle hesapta soramadım ayrıldıktan sonra da buluşuyorlardı zaten. Eski sevgilimi artık görmüyorum ama kuzenimi sürekli görüyorum her gün evime geliyor yüzsüz gibi dün bu konu hakkında biraz tartıştık kuzenimle üstü kapalı konuştum ama bişi bilmediğimi sanıyor onu görünce sesini duyunca tiksiniyorum iğreniyorum yaptıkları aklıma geliyor dövmemek için kendimi zor tutuyorum o kadar karaktersiz bir insanki şu an bile yazarken sinirlendim onunla nasıl aynı kanı taşıyabiliyorum ben. Onunla yüz göz olmak istemiyorum ben onun yüzüne bunları vursam bile ertesi gün yine evime gelicek ve aynı yanlışları yine yapıcak çünkü kendisi utanmaz bir insan. Bu konu hakkında ne yapmam gerekiyor biraz fikir verir misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada biz sevgiliyken buluşuyorlarmış ilişkimiz boyunca hiç haberim olmadı ayrıldıktan sonra öğrendim hepsini
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer