Sonuna kadar okursanız çok sevinirim.
Bir tane çok sevdiğim bir yengem var dayımın eşidir ve bu kadın daha önceki evliliğinden bir tane oğlu var yani üvey kuzenim. Kendisiyle pek karşılaşmıyordum başka yerde üniversite okuyor diye ama bu sene genelde evdeydi malum koronadan ve yengem dolaylı yoldan ikimizi yakıştırıdığını dile getirdi. Onun kızı yok bende yardıma giderim hep yemek olsun temizlik olsun severim yapmayı titiz biri olunca. Bugün telefonda annemle konuşurken şunu duydum "Kızın kadar hanım birini görmedim çok güzel evlat yetiştirmişsin kendi kızım gibi seviyorum niye gelinim olmasın sadece 1 yaş var aralarında ne olacak" dedi oğlu bir yaş küçük benden ondan bahsediyor. Oğlu da utangaç ve efendi biri beni görünce rahatsız etmeyeyim diyip gider hemen yani kafam karıştı biraz çocuğun haberi var mı bilmiyorum
Sizce ne yapmalıyım?
Bir tane çok sevdiğim bir yengem var dayımın eşidir ve bu kadın daha önceki evliliğinden bir tane oğlu var yani üvey kuzenim. Kendisiyle pek karşılaşmıyordum başka yerde üniversite okuyor diye ama bu sene genelde evdeydi malum koronadan ve yengem dolaylı yoldan ikimizi yakıştırıdığını dile getirdi. Onun kızı yok bende yardıma giderim hep yemek olsun temizlik olsun severim yapmayı titiz biri olunca. Bugün telefonda annemle konuşurken şunu duydum "Kızın kadar hanım birini görmedim çok güzel evlat yetiştirmişsin kendi kızım gibi seviyorum niye gelinim olmasın sadece 1 yaş var aralarında ne olacak" dedi oğlu bir yaş küçük benden ondan bahsediyor. Oğlu da utangaç ve efendi biri beni görünce rahatsız etmeyeyim diyip gider hemen yani kafam karıştı biraz çocuğun haberi var mı bilmiyorum
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence çok iyi olur yabancı biri değil sonuçta tanıdığın birisi sende beğendinmi peki
Beğendim tabi de karşı tarafın düşüncesi de önemli
Bence cocukta seni beğenmiş annesine söylemiş belkide ben bu kızı beğendim diye
Bu hiç aklıma gelmemişti
Yaşlarınız kaç peki ve sen onların evine gidince hic laf atıyor mu sana hiç konuştunuz mu
Kusura bakma hep geç cevap veriyorum sana :(
Pek konuşmayız biz ben gelince o rahatsız etmemek için kaçıyor.
O 22 ben 23 yaşındayım
Peki sen kapalı mısın
Amcanla yengen ne zaman evlendi ve o cocuk amcanlarla birlikletemi yaşıyor
Kapalı değilim. Amcam değil dayımla evli ve evet çocuk burda kalıyor
Peki bişey sorcam tkpp atrmsnn
Burada kendi düşüncelerini yazmamışsın sen hoşlanıyor musun ve diğer bir yanı da çocuğun sana bakış açısı ne?
Efendi ve saygılı bir çocuk bu devirde zor bulunur. Hoşlanma değil de beğeniyorum sanırım. Çocuğun bakış açısını bilmiyorum o gelince ya ben kaçarım ya da o beni rahatsız etmemek için kaçar
Bence bu kaçmalara bir son vermelisiniz oturup muhabbet edin her şey belli olur ve dışarıdan efendi diye gözüküp çok playboy çocuk gördüm ben bu düşünceye hemen aldanma derim
Benim de biraz tecrübem var az da olsa erkekleri çözebiliyorum playboy değil bu çocuk ama nasıl sohbet edebilirim ki
Hmm anladım o zaman rahat bir tavır takın ee naber falan de havadan sudan konuş böylelikle aranızdaki gerginliği azaltmış olursun
Tamam denerim. Umarım yengem konuşurken görünce zil takıp oynamaz öyle bir potansiyel beklerim yani 😅
Oynarsa da şakaya vurursun bir şey olmaz rahat oll qhbsjwbskwnisj
Skjxxijdjdjbxksjd Teşekkür ederim yorumun için 😊
Ne demeek ❤
Çocuğun düşünceleri de önemli kesinlikle
Evet de ben gidip diyemem ki annen seni ve beni evlendirmek istiyor diye :/
Sen hiç bişey yapma sadece gözlemle o zaten beğeniyorsa bi adım atar sadece kadının demesiyle olmaz o iş
Bence olmaz ya sen bir sey hissetmiyorsun sonucta salla
Çocuğu beğeniyorum efendi düzgün biri ama bilmiyorum
Akrabadan olmaz bence. Kadinada sen niye temizliğe gidiyorsun ki hizmetcisi gibi
Hizmetçi değilim kadın hasta eşi işte sürekli oğlu da hep burada olamıyor bende yardım ediyorum. Hem sohbeti çok güzel diğer akrabalar gibi insanı darlamıyor arkadaş gibi
Vallaha ileride onun annesinede bakabilmeyi kaldirabiliyorsan o zaman düşün
Bemce olmaz o iş düzilerde ki gibi ben utanırdım
İşin içine annem de girerse allem kallem eder yaparlar bu işi 😅
Bemce sen temizlik yaptığın için istiyor yengen
Hayır ya öyle geri kafalı bir zihniyeti yok çok şükür