Akıla ihtiyacım var?

Kendimi bildim bileli biri var. Ona aşığım adı x olsun. Bu x i 18 yaşımda tanıdım ve aradan 5 sene geçti ama benim duygularım bitmedi hep kafamın bir köşesinde oldu. Zaman zaman karşılaştık onun hayatına birileri girdi. Bana değer verdiğini biliyordum, onun da bana karşı boş olmadığını biliyordum hep ama olmadı işte. Hep kendimde sorun aradım. İlişkisi bittiğinde bana yazdı ulaştı bir şekilde eski günleri yad ettik ama ben biraz tanıyor isem onu x bu şekilde beni bırakmayacaktı. Umut veriyordu her zaman bana sonrada çekip gidiyordu. Ağzımı açıp bir şey diyemiyordum çünkü öyle bir şekilde alttan alttan istediğini yapıyordu ki ona suç bulamıyordum bende kendimi suçluyordum. Biz o kadar yılın sonunda yakınlaştık. Öpüştük, sarıldık daha ilerisi olmadı ama bu bile benim için bir zafer gibiydi. Oysa tam tersi yönde ilerliyordum. Sonra bir kaç tatmin edici cümleyle bu işin bu kadar olacağını kendime iyi bakmam gerektiğini söyledi. Bu sefer çıldırdım bu sefer daha uzun cümlelerle bana değer verdiğini çok özür dilediğini ve o an da ikimizin de istediğini o duyguda olduğunu düşününce bir ilişkiye evrilemeyeceğini bunca zaman arkadaşken bunu öne sürdü ve bunun burada son bulmasını çok özür dileyerek belirtti. O günden sonra tesadüfen bir yerde karşılaştık, eski ilişkisine dönmüştü onu olduğu yerde haşladım. Sessizce durdu bir şey diyemedi e haksızdı diyemezdi ama çok kırıldım bu sefer daha yoğun bir şekilde kırıldım. İlk defa ona bu kadar açık şekilde hesap sordum, sinirden kelimelerimi seçemiyordum. Dili tutuldu konuşmadı. Kuş gibi hafiflemiştim. Çok değil bir süre sonra yine bir yerlerde karşılaştık başını eğerek geçti yanımdan. Geçenlerde çok değil bir kaç hafta önce kendisiyle onun her zaman olduğu benim de mecburen bulunacağım bir yerde karşılaştık. Uzun uzun baktı orada ne yaptığımı anlamaya çalıştı. Yok ben yapamıyorum görünce yine kötü oldum. Onun kendini kötü hissetmesi gereken yerde ben ona bakarken kötü hissettim. Nasıl aşabilirim bu duyguyu bilmiyorum? Siz ne önerirsiniz yarın bir gün yine karşılacağım bu kaçınılmaz her yerde parazit gibi karşıma çıkıyor ve bu durum ikimizi de şaşırtıyor. Ona çok kızgınım kinim bitmiyor maalesef
Güncellemeler
+1 yıl
Şuanda bir ilişkisi yok arkadaşlar boş anında denk geliyorum bu çocuğa Allah'ın işine bak sinirim bozuldu yahu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelliyim ne yapayım
Akıla ihtiyacım var?