Birisi için sınırlarını hiç zorladın mı ya da ne kadar zorlayabilirsin?
Bir insan için sınırları ne kadar zorlayabilirsin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zorluyorum :) Esim icin, kizimin babasi.. Kendisi madde bagimlisi, bugun gidip hastaneye basvurduk. Aylardir ayriydik ama dayanamadim ruh hali 0, morali 0 ve psikolojisi 0. Ben esimden birseyler yapmasini bekledim ama yapamadi. Eskiden de cok teklif ettim hastaneye gitmeyi kabul etmiyordu. InsALLAH bu gunden itibaren hersey bambaska olucak. Elimden geleni, gelmeyeni herseyi yapmayi istiyorum. Insallah Rabbim nasiplendirir esimi kurtaririm. Yeni bir yere tasinmayi ve ona yepywni bir hayat sunmayi planliyorum. Esim kabul ediyor, kurtulmak istiyor o da zaten. Inaniyorum ona. Gecmiste hem fiziksel, hem psikolijik siddet gormus birisi olarak yaziyorum, esim yapmamaliydi, elini degil parmagini dahi bana kaldirmamaliydi cok buyuk hata cok buyuk ayip. Onun ayibi. Keske olmasaydi.. Neyse terk ettim onu dayanamayip yasadiklarima pisman oldugunu hatta dibi gordugunu anladim. ELLERINDEN TUTMAYI SECTIM, INSALLAH BU MUBAREK GUNDE BEN COK UMUTLUYUM, HERSEYE YENIDEN INSALLAH...
zorlamadım hayatta sadece 1 kere ilkokul 1 de 1 kız sevdim onda da dudaklarından öpüp başka şehre taşındım (baba işi gereği) sonra da zaten başkası ilgimi çekmedi beğendiğim biri olsa bile rahatımı bozasım gelmedi gitmedim, bana gelenler oldu onlar da güvenilmez di reddettim, başka sınırları zorlarım her yerde ama kendi sınırlarımı zorlamam onlar mutlaktır.
Sınırlarımızı kendimiz belirleriz yani herkesin bi pes etme noktası var imkansiz dedigimiz şeyde sınırlarımızın dışında kalan yerler. Eğer o insan bana imkansızı unutturabiliyorsa veya beni imkansizi basarmaya cesaretlendirebildiyse o insan için her şeyi yapmaya çalışırım imkansız olsa bile ama önemli bir nokta var ki oda o insanın bana olan inancını her zaman hissetmem. Hislerim ölürse her şey ölür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapısına göre değişir. Şimdi net bir şey diyemem bilmeden. Belki bana göre dünyanın en iyi insanı gibi gelir, belki de normal bir insan gibi olur. Kalkıp herkese aynı davranacak halim yok. Ama seversem olması gerekenin üzerine çıkabilirim. Empati huyum yüzünden olur bu da.
Zamanında zorladım baktım hep ben mücadele içindeyim kimse kılını kıpırdatmıyor. Sonra durdum dedim ben niye kendimi yoruyorum ya hu deli miyim ben ne yapıyorlarsa yapsınlar. O gün bugündür kapımı açmıyorum kusura bakmasınlar.
Gerektiği kadar zorlarım. Gerekmediği yerde salarım, gittiği yere kadar gider. Gereğinden fazlasına niye zorlayayım? Bunu bir defa yaptım ve kendime haksızlık ettim zaten. Tekrarı mümkün değil olmaz.
Tam olarak soruyu anlayamadım. Ne anlamda sınırları zorlamaktan bahsediyorsun bilemem ama kendimce şöyle bir cevap verebilirim. Birini elde etmek için ya da elde tutmak için beni ben yapan hiçbir sınırı ve çizgiyi geçmedim. Kimse için de geçmem.
Zorladım. Kendi karakterimin dışına çok çıktım. Başkası böyle şeyler anlatınca oğlum manyak mısın sen dediğim durumlara düştüm. Bir daha olur mu? Asla olmaz.
O insana bağlı birazda. Seviyorsam çok fazla zorlarim her şeyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sonuna kadar
Alakasız görüş diye almasınlar ama söylemeden geçemeyeceğim sitenin en güzel kızı olabilirsin eski fotoğrafında bu kadar belli olmuyordu maşallahin var