Merhaba,
Sevgilimin tiktok hesabina girmiştim. Arada bir bakıyordum neler yaptığına. Şimdiye kadar okadar kötü birseyler göremedim ama bugün baktığımda yabanci kadinlari izlediğini gördüm. Normal bir şey olsa bişey demem ama hepsi baya açık giyinen insanlar her şey ortada yani. Bunlarn 10 15 videolarını izlemiş hep.. sizce aldatmak sayılır mı? Onunla yine bu konu hakkında konuşmam gerekir mi?
Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum
Sevgilimin tiktok hesabina girmiştim. Arada bir bakıyordum neler yaptığına. Şimdiye kadar okadar kötü birseyler göremedim ama bugün baktığımda yabanci kadinlari izlediğini gördüm. Normal bir şey olsa bişey demem ama hepsi baya açık giyinen insanlar her şey ortada yani. Bunlarn 10 15 videolarını izlemiş hep.. sizce aldatmak sayılır mı? Onunla yine bu konu hakkında konuşmam gerekir mi?
Ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sayılır tabiki sen erkekleri izlesen o ne hisseder. Sonuçta Şu an sevgilisi var başkalarına bakması yanlıs
Evet yanlış. Uzun zamandır bir şey görememistim şimdi gördüm. Birde ramazan ayında hiç yapilmaz bunlar ya. Benle konuşmayıp onlara bakıyor
Seni sevse başkasına bakmaz bence
Anladim haklısın. Bana hiç yazmıyor bile artik. En iyisi ayrılmak.. 1.5 yılım boşa gitti
Yani ben birini sevsem ondan başka kimse olmaz. Sen ondan baskasina o gozle bakar mısın bakmazsın demekki o sevmiyor ki bakıyor
Çok Haklısın.. ben yapamazdim ama o yapıyor
Bilmiyorum benim mantığım bu insan sevdiğinden başkasina o gözle bakmaz
Yani hayatinda biei varken
Al eline bi merdane oklava veya terlik kovala onu. Karıları izlemeyeceksin olum tamam mı lan de Türk kadınının gücünü göster ona. Bol şans yiğidim
Ya saçma saçma konuşma he aldatmış vay vay vay idam edin napmış öyle bu adam ya
Şu zikzoku hiç yüklemedim telefonuma hiçte sevmiyorum.
aldatmak sayılmaz ama ben olsam ayrılırdım kötü bir durum benim için çıldırırım
Bende çıldırıyorum zaten. Çok kötü bi durum. Eskiden yapardi sonra tövbe ettim dedi yapmicam bidaha dedi. Ama şu an yine yapmış 😔 ayrılmakda çok zor 3 ay sorna nişanimiz olacakti
ne desem bilemiyorum cezalandır madem sevmediği şeylerle sına onu
Cezalandirmakda olmuyor. 1 2 ay yapmiyor sorna yine yapıyor. Gercektne ayrılmam gerekiyor
ayrıl canım izleyen aldatır da kusura bakma ama ilerde üzüleceğine şimdi üzül
Hoşuna gidiyo başkalarına bakmak başka şeyler de izliyordur
Bıraktım tövbe ettim demişti ama kesin yapıyordur. Haklısın. Bu beni sevmediği anlamına gelir değil mi?
Evet, bi psikolog bakmak aldatmaya girmez iletişime geçerse aldatma olur diyodu ama hoş değil bence açık kızlara bakmasi
Sen aç seni izlesin erkek bu illaki görecek ihtiyacı olur birde orada zaten kapalı kimse yok
Tiktok kullanan biri sevgilim o la maz !
Kendimde kullandığım için ona yasaklayamiyorum
Al birini vur birine o zaman anladım çok geçmiş olsun ikinize de Allah kurtarsın
Tamamda ben onun gibi şeyler yapmiyorum ki? Can sıkıntısı olunca giriyorum sadece
Ne fark eder tiktok kullanıyorsan zeka seviyen orta açık ve net
sende izle çivi çiviyi söker
he aldatmış mk
İyi yapıyo
Neden?