Tabii ki de ben onu değiştirebilir miyim diye sormadım hiçbir zaman hep şunu söyledim kendi kendime hani benim onda sevmediğin bazı özellikler ve ben bunlara katlana bilir miyim cevap hep aynıydı katlanabilirim tabii ki seviyorum çünkü
Aşk zaten sevdiğin kişiyi olduğu gibi kabul etmektir. Ama bu, karakteri gereği böyle. İlişki sırasında yapılan yanlışlara katlanmak aşkın muhtevasına yakışmaz en başta.
Ordaki kör şöyle aslında; 1. Durum.. Ondan habersiz, nasıl biri olduğunu bilmesine rağmen, kötüsüyle ve yanlışıyla kabul etmek..
2. Durum.. Bu kez ilişki içinde ama yaptıkları ona kötü ya da yanlış gelmiyor.. Her şeyi güzel bir nedene bağlayıp, olaylara hep iyi tarafından bakıyor..
3. Halde ise diğerlerinden tamamen farklı olarak; farkındalık üst seviyede, mantık daha etkin, yapılanlar daha realistçe anlamlandırılabiliyor.. Hataları tartışıp, bir çözüme ulaştırmak ilişkinin özündedir bu ilişkide.. Platonik bir yaklaşım asla söz konusu değil burada.
Ona verdiğim değeri hor kullandığını görürsem bendeki tolerans biter. Kalbimi tutup fırlatıp, ezip üstünü çiğnerse bende saf değilim. O kalbi ezdirmem daha fazla. Verebileceğim tolerans kalbimdr kapladığı yerle doğru orantılıdır.
Çok uçuk derecede olan olumsuzluklara katlanamam. Onun dışında birisini seviyorsam her şeyi ile seviyorumdur. Kötü yanları görmezden gelen hayranlığın etkisi ile ayrılığı erteleyen taraftır.
insan seviyors katlanmaz tahammül etmez. bunlar SEVMEDİĞİMİZ insanlara karşı kullandığmız kelimelrdir. Seven kabul eder iyisi kötüsüyle, ben ne varsa kabul ettim
Hiç birimiz kusursuz değiliz. Tolere edilebilecek şeylerse karşılıklı fedakarlık bir ilişkinin temel taşlarındandır. Ayrıca mükemmeli aramayı bırakmalıyız diye düşünüyorum çünkü öyle bir şey yok.
Katlanmam. Zaten olumsuzluklarını gördüğüm insandan soğurum. Soğuduğum birine de katlanamam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
cok azına katlanın ama hepsine katlanmayın. sonra ayrılırken hepsini yüzüne vuruyorsun. Eger cok fazla katlanılacak şey varsa yürütmeyin o ilişkiyi. son derece zaman kaybı
Yok taa o kadar değil, artık hi celsede bosaniyorlar kimse katlanmiyor aşk sevgi bitince çocuk moruk falan yalan oluyor. Herkes mutlu olmak adına kendi istwdigimi yapıyor ayrılıyor çatır catir
Çalışmıyorum ama ayrilirsam tek bir iğnesini tenezzül etmem. Nafaka istemem çocuklar zaten reşit neyine nafaka alacam adamı boyayıp birde parasını mi yiycem istemem eksik kalsın. Ona da söylüyorum aşık filan olursan söyle oyuna gerek yok bi imzada ayrılırım. Beni sevmeyen bi adamla olmam. Onun parasina da ihtiyacım olmaz.
Benim zaten var ona tenezzül etmem, benim durumum ailemden iyi 🤣🤣 hatta esimden iyi ama olmasaydı bile istemezdim. Çok güzel yıllar yasadik, yaşıyoruz gerek yok çirkinliği 😄