Ya. şak adamları bulup ağlıyorsunuz ondan sonra. Şunun konuşması bile gevşek. Erkek gibi erkeklere bakın biraz adam olsun konuştuklarınız ağır efendi olsun karı gibi adamlara gitmeyin
dışarı karşı sert olgun biri, her şeye liderlik eden tiplerden ama bana karşı böyle:((
:((( kafamda onu daha farklı konumlandırmıştm
Cevap
7Cevap
keko bile değil daha çocuk ne diyim mal senin beyan senin atmak istersen at satmak istersen o zaten kendini satılığa çıkarmış.
aslında ona göre daha çocuksu olan benim
seni tanımıyorum gerçi onuda tanımıyorum da ben flört olayını dahi çocuksu bulurken birde 1 den fazla olması onu beşikdeki bebek gibi görmeme neden oldu.
işte diyoki öyle bi şey yok o sitemdi, beni başkalarıyla konuşuyorum zannetti diye öyle yazmış güya ama emin değilim
en sağlam yalanlar her zaman bir parça gerçeklik de barındırır yapmıyo sa da yapmıyacağının garantisi yok belki de sinyalini vermiştir bilinçsizce
gerçek olma ihtimali varsa daha muhattap bile olmam
akıllıca bir karar
Kızlar boyle canım bulmak icin çok mu ugrasıyorsunuz?
eski yakın arkadaşım ve iyi biri:/
Bu kekoya mı gönlünü kaptırdın?
keko mu ki
ben zaten aşık değilim kesin emin olmadıkça da nötr kalıyorum oyuzden benim açımdan sıkıntı yok
insanlar çok güvensiz
ondan mı bahsediyorsun bendrn mi
Büyüyünce geçer abisi kurban olsun, boş ver
Yavrum yazmış konu kapanmıştır. Bununla olmaz
ona da yeni başladı kwmpşhdğş
şunun ağzına bi çarpsana ya.
cevap vermiyo ki😡😡
tam ne demek istemiş anladıysan anlat bari de ona göre laf sokayım kwmpşhdğş
Sana laf dokundurmuş
gerçek anlamda söylememiş mi yani
Haklı
cidden sitem mi yani, gerçek anlamda söylememiş mi
benimle konuşmak için can atan o gece üçte arayıp gitar çalan o ben asla benimle konuş bile demedim
ozmn niye son mesaja bakmamış olabilir ki
neden son yazdığıma bakmıyo olabilir ki saçma bişi mi yazmışım
lan dur iki kez yazmışım keözpanxgsoms
çünkü bana kimsenin davranmadığı gibi davranıyo:(((
Idare et alis artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?