Sadece mantıklı cevap verebilenler yazabilir mi?

İki yıllık bir ilişkim var teyzemin oğluyla.
Yazın dayımın kızı bize kalmaya gelmişti tatilde adı fazilet. kız ilişkimizin olduğunu biliyordu sevgilim bize geldiğinde rahatsız etmemek için sürekli başka bir odaya gidiyordu çağırsakta gelmiyordu ama ne zaman onunla ilgili bir şey anlatsam her zamankinden farklı bir ilgiyle dinliyordu. Fazla takmıyordum ama güvenmiyordumyine de ve sevgilim de bunu biliyordu. Bir ay falan önce sevgilimle bir konuda anlaşmazlığa düştük fazilete soralım dedi. Ben de konferansa aldım kız konuşurken bir kahkaha atmalar sorular sormalar resmen beni aradan çıkardı. Sanki kırk yıldır tanıyor gibi bir samimiyetle konuşuyordu (birbirlerini asla tanımıyorlar). Konferansı kapatınca kız mesaj attı grup açsana diye aşırı tilt oldum ama bahane bulamadım açmamak için. Açtıktan sonra grupta sadece o gün üç beş muhabbet döndü. Sonra biz sevgilimle kavga ettik. Kızın da haberi vardı ama kız her aradığımda artık Mustafayı sormaya başladı ben konusunu açmadan barıştınız mı naptınız falan diye. En son ben bunu bi tanımak istiyorum demeye başladı. Ne alaka nesini tanımak istiyorsun dedim ya tanımak istiyorum dedi. Aşırı gerilsem de hep sessizliğimi korudum ama her aradığımda sürekli konuyu oraya getirip ben tanımak istiyorum demeye başladı her gün. En son ben bir görüşsem mi falan dedi hayır istemiyorum dedim net bir şekilde. Sonrasında çok aramamaya başladım. En yakın arkadaşımla kızı konferansa aldık tanıştırma bahanesiyle. İlk başta yorgunum dedi ama barıştık deyince kız hemen al dedi konferansa siz düşünün. Sonra arkadaşım işte barıştılar zaten belliydi barışacakları gibisinden şeyler söyledi kızın tepkilerini ölçmek için. Kızın sesi gerçekten kötüleşti morali bozuldu. O günden sonra wpını kapatmış ulaşılamıyor. Sevgilim de oyundaki adını değiştirmiş. MstFz olarak. Adı Mustafa ve mst yi isminin kısaltması olarak kullanıyor yanına da Fz koymuş. Ben gerçekten anlam veremiyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Sadece mantıklı cevap verebilenler yazabilir mi?