Olgun aklı başında insanlar cevap verebilir mi?

Kısaca olayı anlatayım. Ben sosyal medya kullanan biri değilim. Sözlümün Instagram şifresi herşeyi bende var. Ben normalde cidden çok kıskanç biri değilim. İki olgun bireyiz birbirimize güveniyoruz. Ama hıyar sürekli bir ünlü kadın var götü başı memesi herşeyi ortada sürekli ona bakıyor Ve ben şunun farkında olan biriyim erkektir nefsi zayıf her erkek bakıyor. Ama benim onun hesabına girdiğimi bilmesine rağmen bu rahatlık nerden geliyor? En son dayanamadım sordum neden bakiyrsn dikkat etmen gerekmiyor mu bari geçmişini sil ben rahatsz olmaym benim sindirecegimi mi düşünüyorsun dedim. Bana salak salak takipçi sayısını merak ediyrm vs beni resmen salak yerine koyuyor adam akıllı ben bakiyrm evet doğru değil hayatım özür dilerim demiyr. Bu adam evleneceğim adam. Diyorum ki aynısını ben yapsam foto atiyrm bak böyle bir adama baktığımı düşün severim böyle işi derim diyor. hayir neden biz yapınca böyle tepki var da erkekler yapınca sindirmemiz gerekiyor. Ve ben tepkimi ortaya koyarak ayrıldım. Sizce tepkim normal mi? Bu konuda düşüncenizi yazarsanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Severim böyle işi diye çevirmiş s. kerim böyle işi demisti
Olgun aklı başında insanlar cevap verebilir mi?