Eski sevgilimle aynı apartmanda yaşıyoruz. Onun sevgilisi var ama ben onu 3 yıldır unutamıyorum. Nasıl başarırım?

Eski sevgilim 3 yıl oldu bir an olsun unutamadım. Sürekli takip ediyorum elimden ne geliyorsa yaptım ama unutmadım. Çünkü her gördüğünde konuşuyor benle hatta bazen dokunuyor ediyor. Ben de bir Umut diyip bekliyorum. Eski sevgilisine geri döndü kız bazen buraya geliyor. Ben onları birlikte daha kötü oluyorum. Canım o kadar yanıyor ki bazen intihar bile düşünüyorum. Konuşmasa yüz vermese bana belki her şey daha kolay olacak. Ben öyle yaptıkça acaba ayrıldılar mı diye düşüyordum ama hala birliktelermiş. Söyleyin bana ben nasıl unutucam. canım gibi tek bi laf versin diye hâla yollarını bekliyorum. 3 yılım böyle heba oldu. Bugün onların hala birlikte olduğunu duyunca yıkıldım. İstiyorum ki bu kıza noldu beni unuttu artık desin istiyorum. Nasıl başarıcam onları birlikte göre göre?
Eski sevgilimle aynı apartmanda yaşıyoruz. Onun sevgilisi var ama ben onu 3 yıldır unutamıyorum. Nasıl başarırım?