Çok severim ya böyle var ya aynı evin içine Düştüğümüzu böyle düşünüyorum bazen elimden kurtulma gibi bir şansı yok O benden daha güçlü daha cüsseli benden her açıdan daha büyük ama yani artık en sonunda pes eder diye düşünüyorum çünkü nereye kadar yaklaşmama karşı koyacak ki 💁♀️😂 Daha sonrasında bazen bencil olabiliyorum bu onu bayağı zorlar hiç ummadık bir anda bir anda hava çok güneşli iken ben de kar yağabilir ikizlerim bipolara yatkınlığım var Benimle mesela hayatta laf yarışına giremez imkanı yok evet benden daha zeki olabilir ama iş böyle boş boş laf sokmaya geldiği zaman benden daha iyisi yok jdjfjf Ne bileyim ya aklıma bunlar gelen var şimdi başka yok çok konuda sabretmesi gerekiyor bana ama sonucu o kadar güzel olur ki tekrar tekrar sabretmek ister
Kıskançlık konusunda hele ki şu karşı taraf ile yerini bilseler ve az mesefali olsalar bir sorun olmaz. Bu konuda aşırı sinir oluyorum çünkü. Eğer ki benden çok karşı taraf ile konuşuyor ise gidebilir. Herkes yerini ve haddini bilmeli. Sadece bir ilişkide kıskançlık krizlerim çekilmez.
Onun tabağindan yeme konusunda şahsen ben aşırı fazla yemek yiyen bir insan değilim ama her zaman sevgilimin tabağından yemeyi sevmişimdir yani yemeğinin birazını bana ayırmalı