Bazı kadınlar var o kadar saf ki yani diyorum hani bunlar ne yiyorlar ne içiyorlar Allah aşkına ama ya da bazı erkekler var dili o kadar güzel dönüyor ki bazen ben bile inanıyorum düşün genelde kişiden kişiye değişen bir şey bu ama yinede galiba kadınlar birazcık fazla saf gibi geliyor ya da saf ayağına yatıyorlar ilgi görmek için bilmiyorum
İki güzel söze kadın kolay kolay tav olmaz. Tav olmuş gibi yapar ya da anlık olur ama kendini asla kaptırmaz. Çünkü iki güzel söze tav olsaydık o zaman kimse boşta kalmazdı jfgk kadınlar saf ayağına yatar, erkek ise kurnaz olduklarını sanarlar jgjfgkkd
Saflık değil de kadınların doğasında var ilgi görmek. Bu zaaflarından (zaaflarımızdan) dolayı başımıza ne geliyorsa geliyor. Mantığımızla hareket etsek bunların hiçbiri olmayacak aslında. Onların bir sözüne muhtaç oluyoruz, vazgeçilmezmiş gibi davranıyoruz onlara. Sonu da hüsran işte..
Bunu sadece cinsiyet olarak bakmak diğerine haksızlık olur. Insan olarak dusunmek bence daha doğru olur. Çünkü insan karşısındakine ne kadar bağlı ise o derece kötü veya iyi yanlarını göremiyor. Yanlışlarına dogru, doğrularına yanlış olarak bakmaya başlıyor. Bu şekilde de sözlere takılı kalıyor.
Aa kadınlar saf olur mu hiç lütfen yani. Kadınlar duygusal açıdan çok güçlüdür o kadar. Yoğun bir zamanında olabiliyor. Lakin şöyle bir durum mevcut ki. Kadınlar erkeklerden daha fazla göz teması kurarlar ve mimikleri beden dilini dikkatli bir şekilde analiz ederler. O yüzdrn bir kadını kandırmak kolay değildir. İstisnalar hariç.
Kadinlar saf değil Temiz kalpliler Erkeklerin söylediklerinin yalan olduğunu bilecek kadar kurnazlar Ama o temiz kalpleri inanmak istiyor Güvenmek istiyor Hayatini paylaşmak istiyor Ve inaniyorlar sonra hüsran
Bunu yapan sevdigim kisiyse tabiki etkilenirim ama bu demek degildir bunu yasayan kolaay insandir. Sadece cevresinde boyle insannlar olmadigi icin insan neyi yoksa onu arar onu ister cevreyle alakali bi durum oldugunu dusunuyorum
İki güzel söze yelkenleri suya indirecek kadar beklentisi düşük bir kadın varsa bu saflık değil, aptallıktir. Erkeklerin de bundan faydalanmaları için zeki ya da dilbaz olmalarına gerek yok.
Asıl sinsi olan iki güzel söz söyleyen erkeği gururlu hisset direcek yaklaşımda bulunan siz kadınlar sınız yani canınız istediğinde kimi mutlu edip kimi mutsuz edeceğinizi iyi biliyorsunuz oskarlık oyunculuğunuzla.
Bunu deneyimlemiş hemcinslerim zaten iki söze tav olmaz. Tav olan hemcinslerim ise ne yazık ki hayatlarında duygusal olarak doyurulmamış oluyorlar. Erkekler de bunu fark edip kendilerine yol yapıyorlar. Tabi bence :)