Ama iki guzel sozu soyleyen de onemli.. Begenilmeyen birisi soyleyince gulunup gecilir.. Kisiligini bilmeden soylenen soze inanmak saflik mi dersen degil daha cok ani yasama istegi..
gecelerin karanlığını aydınlatacak kadar beyaz, insanın içini umutla dolduracak bir beyazlık. arkaplandaki bütün fonları güzelleştirecek bir güzellik. bütün şiirleri yetersiz bırakacak bir bakış aptal adamı dahi yapacak dahiyi de aptal edecek bir doğallık, saflık, ruh, maneviyat. öyle ki günde bir doz alındığında en etkili ilaçtan bile daha fazla insanı kendine getirecek kadar muhteşem bir soru 🌹🌹
Karşındaki "insanın" ağzından çıkan güzel sözlerin kalbinden geldiğine inanmak, Sevgi kadar kutsal bir değeri hayvani güdülerine kurban edeceğini düşünmemek, Seviyorum demenin özel olduğunu herkese söylenmeyeceğini düşünmek... Tabii ki kadınların suçu !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınların incinmiş kalplerini kolay hedef gören erkeklerin kabiliyeti değildir. Kadınların saf güzelliğidir tabiki...
kadınların zekiliğidir o. çünkü kanmış gibi yaparlar canları sıkıldığı için, sonra ayh sıkıldım deyince basıverirler tekmeyi dötüne. erkeğin mallığıdır o, iyilik yapar kötülük bulur :(
Iki güzel söz söylemek kii kanar gözüyle bakan karektersizlikte.. çünkü, sonra kadınların saflığı denebiliniyor. Buyur şimdi gelde inan bu er_kek diye geçinen kişilere...
Bence erkeklerin kabiliyeti çünkü kadınlar saf olsaydı ona da gerek kalmaz her erkek ayarlardı birini ama her erkek yapamıyor bazıları gerçekten annesinin birini bulmasını bekliyor
Kadınların sevgiye olan, erkeklerin egolarına zaafları tav olmalarına sebep oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Can DÜNDAR'ın O halde âşık olabilirsin şiirini okumuştu flörtüm bana çıkma teklifi etmeden hemen önce.. Tabi saf gibi atladım hemen gerçek sandım. Sabah kalktık herşey yalan..
En İyi Cevaplar